• PANČEVO: Sedmi „Fitness day“ u nedelju, 13. maja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sedmi Fitness day u Pančevu, biće održan u nedelju, 13. maja od 11.50 u fiskulturnoj sali Osnovne škole  „Jovan Jovanović Zmaj“: Program sadrži po 20-60 minuta različitog vežbanja za sve uzraste i veoma različite vežbe koordinacije, brzine, snage, izdržljivosti i fleksibilnosti uz korišćenje velikog broja različitih rekvizita i naravno uz najpopularniju muziku i najeminentnije instruktore Srbije.

    Ftness day je namenjen svim građanima Pančeva koji su zdravstveno sposobni da se bave rekreacijom.

    Ove godine organizaciju ove manifestacija preuzeo je Sportski savez grada Pančeva u saradnji sa Be Fit fitness i SMS fitnesom. Program manifestacije je osmišljen tako da građane Pančeva informiše, upozna i omogući im da probaju najrazličitije grupne fitnes progama koji se vežbaju, i popularni su u čitavom svetu.

    Cilj ovog projekta, čiji je pokrovitelj Grad Pančevo već 6 godina, je da promoviše rekreaciju kao segment zdravog životnog stila i usvajanje iste kao zdravu naviku. Prethodnih pet godina „Fitness day“ je okupljao i do 1000 rekreativaca koji su probali i vežbali najpopularnije grupne fitnes programe.

    Na kraju samog programa sponzori nagrađuju najvrednije vežbače!

    Sedmi Fitness day u Pančevu, biće održan u nedelju, 13. maja od 11.50 u fiskulturnoj sali Osnovne škole  „Jovan Jovanović Zmaj“:

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport