• Penzioneri besplatno na bazen

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Svake srede, počevši od 30. marta, svi penzioneri sa teritorije Pančeva i okolnih mesta imaće besplatan ulaz na zatvoreni bazen Sportskog centra ‚‚Strelište“. Za besplatnu rekreaciju na bazenu potrebno je da na ulazu uz ličnu kartu pokažu i ček od poslednje penzije. Istu pogodnost će imati i sugrađani stariji od 65 godina, koji nisu stekli nijedan od uslova za odlazak u penziju, tako što će na ulazu u bazen pokazati svoju važeću ličnu kartu. Radnim danom bazen je za građanstvo otvoren od 12 do 18 časova. 

    Gradski većnik zadužen za oblast sporta, Aleksandar Farkaš, istakao je da pokretanje ove inicijative u skladu sa važećom Strategijom o razvoju sporta u Pančevu i akcijom ‚‚Sport sa sve“. On je dodao i da je ovo način da se odužimo najstarijim sigrađanima, koji su ove sportske objekte i izgradili, a kako imaju najmanja primanja mogućnosti za rekreiranje im nisu velike. 

    Ukoliko bude dovoljno veliko interesovanje sugrađana, gradski većnik za sport i v.d. direktora Javno komunalnog preduzeća ‚‚Mladost“, Predrag Stojadinov, najavili su uvođenje i dodatnih termina za rekreaciju svih penzionera (redovni penzioneri, invalidi, vojni, poljoprivredni, itd.), kao i mogućnost besplatne rekreacije na otvorenom bazenu tokom leta. 

    T.M. 

    PANČEVO – Svake srede, počevši od 30. marta, svi penzioneri sa teritorije Pančeva i okolnih mesta imaće besplatan ulaz na zatvoreni bazen Sportskog centra ‚‚Strelište“. Za besplatnu rekreaciju na bazenu potrebno je da na ulazu uz ličnu kartu pokažu i ček od poslednje penzije. Istu pogodnost će imati i sugrađani stariji od 65 godina, koji nisu stekli nijedan od uslova za odlazak u penziju, tako što će na ulazu u bazen pokazati svoju važeću ličnu kartu. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport