• Pet medalja za domaće badmintonce na turnirima u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Badminton klub ‚‚Dinamo“ još jednom je uspešno organizovao B i C turnire u Hali sportova na Stelištu, proteklog vikenda. To su turniri na kojima takmičari nastupaju uglavnom u dubl konkurenciji, a takmičari pančevačkih klubova ‚‚Dinama“ i ‚‚Pančeva“ osovijili su pet medalja: jednu srebrnu i četiri bronzana odličja. 

    Na turnirima koji se nalaze u kalendaru Badminton saveza Srbije19. B turnir ‚‚Pančevo 2016″ i 5. C turnir ‚‚Pančevo 2016″ učestvovalo je preko 60 takmičara iz deset srpskih klubova, kao što su: ‚‚Beograd“, ‚‚Clear“ iz Beograda, ‚‚Zmajevi“ iz Kruševca, Badminton klub ‚‚Ravens“ iz Kragujevca, ‚‚Banat“ iz Zrenjanina, ‚‚Fanatik“ iz Vršca, novosadski klubovi ‚‚Helianthus“ i ‚‚Novi Sad“ i pančevački ‚‚Dinamo“ i ‚‚Pančevo“.  

    Medalju na B turniru osvojio je ženski dubl ‚‚Dinama“ u sastavu Ana Gavrilović i Sofija Karanović, koji je zauzeo treće mesto, dok su preostale četiri medalje naši klubovi osvojili na C turniru. U konkurenciji muških parova bronzanu medalju su osvojili Mihajlo i Nikola Borka, članovi Badminton kluba ‚‚Pančevo“. Ženski dubl ovog kluba Natalija Boharević i Sanja Perić, zauzeo je drugo mesto među ženskim parovima, dok su konkurenciji mešovitih parova bronzana odličja osvojili Nikola Borka i Natalija Boharević (BK ‚‚Pančevo“) i Ana Milošević (BK ‚‚Dinamo“), koja je nastupala u dublu sa Bogdanom Stanišićem iz vršačkog ‚‚Fanatika“. 

    T.M.

    PANČEVO – Badminton klub ‚‚Dinamo“ još jednom je uspešno organizovao B i V C turnire u Hali sportova na Stelištu, proteklog vikenda. To su turniri na kojima takmičari nastupaju uglavnom u dubl konkurenciji, a takmičari pančevačkih klubova ‚‚Dinama“ i ‚‚Pančeva“ osovijili su pet medalja: jednu srebrnu i četiri bronzana odličja. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]