• Pobeda “Kris Krosa”, poraz “BNS-a”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Košarkaši “BNS-a” nisu uspeli da na gostovanju savladaju ekipu “Svetog Đorđa” u 19. kolu Prve muške regionalne lige. Ekipa iz Žitišta je Novoseljanima nanela deveti poraz u sezoni rezultatom 87:76. Ekipa iz mesta nadomak Pančeva je na svom nivou igrala samo u poslednjoj četvrtini, što nije bilo dovoljno da se izbegne ovakav ishod susreta. “BNS” je sada deveta ekipa prvenstva sa 25 osvojenih bodova i utakmicom manje od svojih rivala. U narednom kolu izabranici Milana Cakovića igraju na svom terenu protiv drugoplasirane ekipe “Vrbas Kafa Dobro jutro”.

    U Drugoj muškoj regionalnoj ligi pančevački timovi su ovog vikenda zabeležili pobede. “Dinamo” je savladao “Radnički” iz Kovina, dok je “Kris Kros” bio bolji od “Banatskog Karlovca” rezultatom 113:76. Poraz od “Dinama” nije poremetio golobrade košarkaše “Kris Krosa”, koji su nastavili da “terorišu” protivničke koševe, pa su po peti put u ovoj sezoni prešli cifru od 100 postignutih poena. Ova pobeda im je omogućila da ostanu u borbi za plasman u viši rang takmičenje za koje konkurišu četiri ekipe, a koje na tabeli deli samo jedna pobeda.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]