• Pobeda ‚‚Želje” za prvo mesto na tabeli

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbaleri ‚‚Železničara” pobedili su starčevački ‚‚Borac” rezultatom 3:0 u lokalnom derbiju Banatske zone. Poraz glavnog rivala za vrh tabele, ekipe ‚‚Kozare” omogućio je pančevačkim fudbalerima da se posle samo jednog kola vrate na lidersku poziciju u prvenstvu.

    Gosti su prvi gol postigli u uvodnim momentima susreta, ali su do ubedljive pobede stigli tek u završnici, kada je domaći ‚‚Borac” na terenu ostao sa deset igrača.

    ‚‚Železničar” je sada prvi na tabeli Banatske zone sa 38 bodova, jednim više od ‚‚Kozare” iz Banatskog Velikog Sela, dok su Starčevci pali na 14. poziciju sa samo dva boda više od poslednjeplasirane ‚‚Sloge” iz Plandišta. Mečevi 21. kola igraju se u sredu, 15. aprila kada će ‚‚Borac” u Srpskoj Crnji igrati protiv ‚‚Budućnosti”, dok će ‚‚Želja” na svom terenu dočekati ‚‚Jedinstvo” iz Novog Bečeja.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]