Ragbi Dinamo Pančevo
RAGBI

Polovičan uspeh Dinama

Pančevo, Pon, 17/10/2016 - 15:00
Bratislav Bosnjak

Ragbi klub „Dinamo" odigrao je dve utakmice tokom subotnjeg popodneva na SRC-u „Mladost". Kadetska selekcija je bila uspešna protiv vršnjaka iz Ragbi kluba „Rad" rezultatom 20:17, a utakmica je odigrana u okviru 2. kola Prvenstva Srbije za kadete.

Zadovoljan sam učinkom i igrom mojih igrača. Sledeće kolo idemo u Beograd i ponovo ćemo pokušati da damo sve od sebe kako bi zadržali prvo mesto na tabeli –kazao je nakon utakmice  Aleksandar Nedeljković, trener kadeta u RK „Dinamo".

Nakon kadeta na scenu su stupili seniori, a sastali su se domaći „Dinamo" i Ragbi klub „Loznica" u 4. kolu B grupe Prvenstva Srbije.

Ragbi Dinamo Pančevo
ragbi_1.jpg

 

„Dinamo" je bio bolji u prvom poluvremenu, međutim pad igre i crveni karton poremetili su ritam igre što su gosti iskoristili za preokret. Posle poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat je glasio 32:17 za „Loznicu".

Naredni protivnik „Dinama" je „Petrovaradin" iz Zrenjanina.

Uspeli smo da konsolidujemo klub i nastupamo u svim uzrasnim kategorijama. Očekuje nas završetak sezone i ozbiljan rad preko zime, kada ćemo se spremati za proleće gde očekujemo nastup u pet kategorija – kazao je Igor Stojadinović, sportski direktor Ragbi kluba „Dinamo".

Ragbi Dinamo Pančevo
ragbi2.jpg


Najnovije vesti

Srbija

Stižu pozivi za vojne vežbe

Portparol Ministarstva odbrane Jovan Krivokapić kaže da vojna obaveza traje do 65. godine, a da je plan Vojske Srbije da pripadnike rezervnog sastava poziva na vežbe jednom u pet godina. Pozivi za