• Poraz „Želje“ u Sakulama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbaleri „Železničara“ pretrpeli su drugi poraz u sezonu, pošto je od njih u petom kolu Srpske lige bio bolji „Borac“ u Sakulama rezultatom 4:0. Domaći „Borac“ drugi put je došao do pobede na domaćem terenu u ovoj sezoni, a ujedno je u mrežu pančevačkog tima ubacio najviše golova ove sezone.

    Ukoliko želi da se zadrži u gornjem delu tabele Fudbalski klub „Železničar“ mora da igra mnogo bolje u narednim mečevima, naročito na svom terenu gde ne sme da dozvoli da gubi bodove.

    Pančevačka „dizelka“ je, posle drugog neuspeha na gostujućim terenima, pala na 9. mesto na tabeli, sa 5 osvojenih bodova. U narednom kolu pred svojim navijačima „Želju“ očekuje duel sa desetoplasiranim „Radničkim“ iz Nove Pazove, koji ima bod manje od pančevačkog srpskoligaša. 

    T. M.

     

     

     

    Fudbaleri „Železničara“ pretrpeli su drugi poraz u sezonu, pošto je od njih u petom kolu Srpske lige bio bolji „Borac“ u Sakulama rezultatom 4:0. Domaći „Borac“ drugi put je došao do pobede na domaćem terenu u ovoj sezoni, a ujedno je u mrežu pančevačkog tima ubacio najviše golova ove sezone. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport