• Prijava za Omoljačku sportsku olimpijadu do 15. jula

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udruženje građana Suncokret iz Omoljice po treći put za redom organizuje Međunarodni volonterski kamp „Sunflower“, koji se održava u Omoljici u periodu 15-25. jula 2016. godine. Ovogodišnji kamp će okupiti 14 međunarodnih volontera iz zemalja širom sveta, koji će tokom svog desetodnevnog boravka u Omoljici raditi na organizaciji i realizaciji kulturno-zabavnog letnjeg programa.

    Deo programa kampa “Sunflower 3” predstavlja i manifestacija „OMOLJAČKA SPORTSKA OLIMPIJADA“, odnosno manifestacija koja ima za cilj promociju sporta i zdravih stilova života mladima i starima. Ideja je da se meštani Omoljice i posetioci kampa upoznaju sa različitim sportovima, klubovima i sportskim udruženjima iz Omoljice i okoline.

    Olimpijada će se održati 17. jula 2016. godine, sa početkom u 8h, u dvorištu Osnovne škole „Dositej Obradović“, a deo aktivnosti će se dešavati i u centralnom parku u Omoljici. Aktivnosti i sportovi će trajati tokom celog dana, dok će se najveći broj sportova i takmičenja održavati prepodne i uveče, u skladu sa vremenskim prilikama tog dana.

    Ponuđeni sportovi:

    • Turniri (basket, odbojka na pesku, mali fudbal, stoni tenis) – u dve kategorije: JUNIORI (0-14 godina) i SENIORI (15+)
    • Individualni sportovi (streličarstvo, šah, joga, pilates, skok u dalj, kros, veliki broj sportskih radionica za decu I još mnogo toga).

    Postoji mogućnost dodavanja novih sportova.

    Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za učešće na OMOLJAČKOJ SPORTSKOJ OLIMPIJADI, tako što će popuniti prijavu koja se nalazi na fejsbuk stranici udruženja ili pozvati na brojeve telefona 063/83-34-230 Miloš, 062/17-60-456 Dejan.

    Da biste učestvovali na nekom turniru, OBAVEZNO je prethodno prijavljivanje. Rok za prijavu je najkasnije do 15. jula 2016. godine. Na Olimpijadi mogu učestvovati meštani Omoljice, ali i drugih mesta, bez obzira na starost. Učešće na svim turnirima o sportovima je besplatno.

    Olimpijada će se održati 17. jula 2016. godine, sa početkom u 8h, u dvorištu Osnovne škole „Dositej Obradović“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport