• RUKOMET: Pančevački Dinamo pregazio Slogu (FOTO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rukometaši pančevačkog Dinama ubedljivo su u petak uveče na svom terenu pobedili Slogu iz Požege rezultatom 34:20 i tako ostvarili četvrtu pobedu u nizu. 

    Gosti koji su u finasijskoj, igračkoj i rezultatskoj krizi nisu mogli da pariraju Dinamu, pa je već na poluvremenu bilo 19:6 za domaće. Ubitačnim kontrama i raznovrsnim napadom Dinamovci su razbili Slogu i već u prvom poluvremenu rešili susret. Gosti iz Požege su se u drugom delu susreta malo konsolidovali i uspeli da koliko-toliko ublaže poraz. Trener gostiju Darko Tavrić nije imao mnogo toga da kaže nakon utakmice.       

    „Vidljliva je bila realna razlika na terenu. Čestitao bih mojim momcima, borili su se koliko su mogli. Čestitam i Dinamu i želim im sreću  u daljlem takmičenju, i da se vrate u SEHA ligu“, rekao je Tavrić.

    Njegov kolega iz Dinama Ivan Petković poželeo je da se Sloga vrati na stare staze i pohvalio svoje igrače.

    „Sigurno da smo i po kvallitetu bolji i imamo kontinuitet. Uspeo sam da odmorim neke igrače koji su ‘izvukli’ Zvezdu i koji treba da ‘vuku’ u Aranđelovcu. Uspeo sam da dam minutaže igračima koji nisu mnogo igrali u ova tri kola, tako da sam iskoristio ovu utakmicu na maksimalan način“, ocenio je trener Dinama.

    Petkovićeve izabranike ček teško gostovanje u Aranđelovcu. Cilj Dinama je plej of, ali je sezona duga. pa šef stručnog štaba  Pančevaca nije želeo da iznosi bilo kakve prognoze, naročito s obzirom na česte povrede njegovih igrača.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Rukometaši pančevačkog Dinama ubedljivo su u petak uveče na svom terenu pobedili Slogu iz Požege rezultatom 34:20 i tako ostvarili četvrtu pobedu u nizu. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]