Sport

RUKOMET: Pančevački Dinamo večeras dočekuje skopski Metalurg

Pančevo, Sre, 06/09/2017 - 16:27
Aleksandar Stojković

Rukometaši pančevačkog Dinama večeras od 20.45 u Hali sportova dočekuju ekipu skopskog Metalurga. Utakmica drugog kola SEHA lige je ujedno i prva utakmica u ovom međunarodnom takmičenju koju Dinamo igra kod kuće.

- Želim da se prvo vratim na veliku pobedu mog tima nad Vojvodinom u prvom kolu SEHA lige. Čestitam momcima na prikazanoj partiji, a, mogu slobodno da kažem, ovo je jedan od istorijskih uspeha našeg kluba. Kad je reč o Metalurgu, prvo želim da istaknem da ih predvodi Lino Červar, za mene, gospodin trener, čovek koji je ostvario fantastične uspehe sa reprezentacijom Hrvatske. Poznato je da Dinamo u ovom takmičenju ima najmlađi tim, a to ne govorim da bih stvarao alibi, već ističem tu činjenicu kao posebnost našeg kluba. Mogu da obećam da ćemo i protiv Metalurga dati sve od sebe, kao i da se nadam dobrim minutima našeg tima. Želim ovom prilikom da pozovem i navijače da nam pomognu, pruže podršku sa tribina, kao i da još jednom naprave dobru atmosveru u Pančevu, rekao je Ivan Petković, trener pančevačkog kluba, pred utakmicu sa Metalurgom.

Prvi meč Dinama u Hali sportova u novoj sezoni biće prenošen i na TV Arena, a Ivan Petković i igrači su pozvali Pančevce da dođu u Halu sportova i pruže im podršku. Zauzvrat, obećali su maksimalnu borbenost i požrtvovanje.Marketing

Najnovije vesti