• Rukometaši „Dinama“ preslišali „Šamot 65″

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U 4. kolu Super rukometne lige Srbije rukometaši pančevačkog „Dinama“ održali su još jedan čas rukometa, a ovog puta su podučavali ekipu „Šamota“ u Aranđelovcu. Ubedljivom pobedom na gostivanju rezultatom 20:31 (11:13) „žuto-crni“ su se popeli na drugo mesto na tabeli.

    Utakmica u Sportsko-rekreativnom centru „Šumadija“ u Aranđelovcu obeležena je kao derbi i duel u kojem će jedna lopta odlučivati o pobedniku, ali rukometaši „Dinama“ nisu želeli da igraju po tom unapred određenom scenariju, već su nošeni samopouzdanjem, stečenim posle pobede nad „Metaloplastikom“, igrali izuzetno agresivno u odbrani i, njima svojstveno, brzo i lepršavo u napadu. Igrom Pančevaca dirigovao je sjajni Jovan Stojanović, a njegove kreacije odlično su koristili njegovi i iskusni i mladi saigrači. Razigravao ih je i učinio da odbrana „Šamota 65″ nije znala od koga im preti opasnost. Dok je domaćin imao snage i koncentracije uspevao je da održi rezultatski priključak, ali su gosti već posle 15 minuta imali 4 gola prednosti (4:8), do kraja prvog dela u nekoliko navrata su Aranđelovčani uspeli da smanje zaostatak, ali je kvalitet, želja i borbenost „Dinama“ u nastavku donela ogromnu prevagu i ubedljivu pobedu gostima iz Pančeva.

    Jovan Stojanović je bio najbolji igrač „Dinama“ u ovom susretu, a uz veliki broj asistencija i stvorenih prilika za saigrače, postigao je i četiri gola. Najefikasniji u redovima „žuto-crnih“ bili su Miloš Ivošević i Srđan Komlanov sa po pet golova, dok je četiri, kao i Stojanović, postigao mladi Savo Slavuljica. Koliko su šuterski raspoloženi bili pančevački rukometaši u duelu sa „Šamotom 65″ pokazuje i činjenica da se čak 12 igrača upisalo u listu strelaca. Bolji od ostalih u redovima domaćina bio je kapiten Ivan Lomić, koji je postigao pet golova.

    Drugoplasirani „Dinamo“ posle četiri odigrane utakmice ima 6 osvojenih bodova i skor od tri pobede i jednog poraza. U narednom kolu „žuto-crni“ na svom terenu sledeće subote dočekuju ekipu „Partizana“.

     

    U 4. kolu Super rukometne lige Srbije rukometaši pančevačkog „Dinama“ održali su još jedan čas rukometa, a ovog puta su podučavali ekipu „Šamota“ u Aranđelovcu. Ubedljivom pobedom na gostivanju rezultatom 20:31 (11:13) „žuto-crni“ su se popeli na drugo mesto na tabeli.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]