• Srebro za Dautovića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    U drugom kolu Kupa SS Srbije po A programu, koje je proteklog vikenda održano u Smederevu, nastupilo je 12 takmičara SD „Pančevo 1813“. Pančevci su bili jedini sa sve četiri moguće ekipe iz sportskog vazdušnog pištolja i puške, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

    Najuspešniji Pančevac je ovoga puta, bio Gabriel Dautović, koji je osvojio srebrnu medalju i 10 bodova za drugo mesto u konkurenciji seniora puškom sa visokim rezultatom od 623,2 kruga. Dejan Pešic je sa 616,4 kruga, osvojio deseto mesto i 1 bod za finalni meč, koji će biti održan u februaru naredne godine. Ekipa seniora puškom je osvojila dva nova boda za sedmo mesto, dok su devojke osvojile deseto mesto. Kod devojaka istakla se Isidora Stojanovic sa 408,1, koja je 11. juniorka od 65 učesnica.

    Ženska ekipa iz pištolja je osvojila peto mesto i četiri boda, a muška jedan bod za osmo mesto. Istakao se Jovan Pavlica sa 526 krugova u muškoj konkurenciji, dok je mlada Teodora Kljajić osvojila dva nova boda za deveto mesto u juniorskoj konkurenciji sa 354 kruga.

    Borba za bodove za učešće u finalnom meču se nastavlja i na trećem kolu Kupa SS Srbije, koje će biti održano u Beogradu 17. decembra.

                                               

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]