• Srebro za juniora AK „Tamiš“ na Prvenstvu Srbije u atletici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U subotu, 20. maja na Stadionu Vojne Akademije u Beogradu u organizaciji Atletskog saveza Srbije održano je pojedinačno Prvenstvo Srbije u atletici u kategoriji mlađih juniora/ki (U18). Atletski klub Tamiš je napravio veliki uspeh osvojivši jednu medalju.

    U disciplini 3000m sportsko hodanje Stefan Lazić je osvojio srebrnu medalju sa rezultatom novog ličnog rekorda od 17 minuta i 28 sekundi. Stefan Lazić je još uvek pionir i takmičio sa 3 godine starijim atletičarima od sebe, te njegov uspeh i osvajanje medalje dodatno dobija na značaju.

    – Stefana Lazića već naredne nedelje očekuje Prvenstvo Srbije u kategoriji pionira gde se nadamo da ce odbraniti titulu Prvaka Srbije. Po najnovijoj statistici Atletskog saveza Srbije o rangiranju atletskih klubova u prvoj polovini 2017. godine od 79 klubova u konkurenciji po broju bodova AK Tamiš zauzima 26. mesto, što smatramo da je izuzetan plasman za klub koji postoji tek 6 godina, rekao je trener Zoran Kocić.

    U subotu, 20. maja na Stadionu Vojne Akademije u Beogradu u organizaciji Atletskog saveza Srbije održano je pojedinačno Prvenstvo Srbije u atletici u kategoriji mlađih juniora/ki (U18). Atletski klub Tamiš je napravio veliki uspeh osvojivši jednu medalju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport