• Štafeta ‚‚Dinama“ zlatna na Prvenstvu Vojvodine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Novom Sadu je proteklog vikenda održano Prvenstvo Vojvodine za pionire. Atletski klub ‚‚Dinamo“ nastupio je sa 4 atletičara i osvojio tri medalje: jednu zlatnu, jednu srebrnu i jednu bronzanu.

    Štafeta u sastavu Stefan Mihajlov, Sava Brankov, Aleksa Živanov i Nikola Radovanović opravdala je ulogu favorita i osvojila ubedljivo zlatnu medalju. Sve izmene su protekle u najboljem redu, tako da su u klubu, prema rečima trenera Ljupča Cvetkoskog veoma zadovoljni njihovim nastupom.

    U pojedinačnoj konkurenciji atletičari ‚‚Dinama“ su očekivano osvojili medalje u trci na 100 metara, gde je Stefan Mihajlov osvojio srebro (11,67 s), dok je Nikola Radovanović zauzeo treće mesto (11,86 s)

    – „Ovim nastupom moramo biti zadovoljni iako smo očekivali pobedu u trci na 100 m. Takmičenje smo obavili iz punog trenažnog procesa pa su i rezultati očekivani“, ocenio je Cvetkoski.

    Sledećeg vikenda ova generacija atletičara ‚‚Dinama“ učestvuje na najvažnijem takmičenju u Srbiji, na Prvenstvu Srbije za pionire u Kruševcu.

    U Novom Sadu je proteklog vikenda održano Prvenstvo Vojvodine za pionire. Atletski klub Dinamo nastupio je sa 4 atletičara i osvojio tri medalje: jednu zlatnu, jednu srebrnu i jednu bronzanu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]