• STARČEVO: Održano Otvoreno prvenstvo Vojvodine u ragbiju sedam

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U nedelju, 2. septembra, Starčevo je bilo domaćin Otvorenog prvenstva Vojvodine za petliće, pionire i seniore u ragbiju sedam.

    Na teren su prvo izašli najmlađi, iz tri kluba: GRK Vršac, BRK Crvena zvezda i RK Borac. Nakon niza utakmica koje su igrane po dvokružnom sistemu, ekipa beogradske Crvene zvezde osvojila je prvo mesto,
    Borac drugo, a GRK treće.

    Posle toga, na red su došli pioniri istih klubova, gde su prvo mesto osvojili domaći ragbisti Borca, drugi su bili Vrščani a treći Beograđani. Igor Tomašić iz Borca, istakao je kako je prezadovoljan rezultatom.

    Na samom kraju prvenstva, održan je turnir u Olimpijskoj disciplini ragbi sedam za seniore. Učestvovale su ekipe RK Vojvodina Novi Sad, GRK Vršac, RK Partizan i RK Borac Starčevo.
    Zahvaljujući razlici u jednom poenu, RK Partizan zauzeo je prvo mesto, drugo je sa istim brojem bodova pripalo RK Vojvodini, treća je bila ekipa iz Vršca, a četvrti Borac.
     

    U nedelju, 2. septembra, Starčevo je bilo domaćin Otvorenog prvenstva Vojvodine za petliće, pionire i seniore u ragbiju sedam.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]