• STRELJAŠTVO: Marija tri puta na pobedničkom postolju na jednom takmičenju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Marija Aleksić, članica Streljačke družine „Pančevo 1813″ osvojila je prvo mesto u konkurenciji kadetkinja, treće mesto u konkurenciji juniorki, a predvodila je pančevačku ekipu mlađih juniorki koje su osvojile drugo mesto u prvom kolu Lige pionira, kadeta i mlađih juniora Vojvodine koje je održano proteklog vikenda u Pančevu.

    Marija je „ubila“ 385 krugova, a u osvajanju ekipnog drugog mesta su joj pomogle Anastasia Gruoski (358 krugova) i Ivana Vislavski (376).

    Mlade Pančevke osvojile su važne bodove za finale Liger Vojvodine koje će biti održano u martu sledeće godine.

    Bodove su osvojili i Aleksandar Pavlović koji je sa 561 krugom osvojio peto mesto u kategoriji mladjih juniora, Teodora Kondić koja je četvrta pionirka sa 175 krugova, i ekipa pionirki koja je osvojila šesto mesto uz pomoć debitantkinja Ive Rakonjac i Anamarije Petrov.
    U toku novembra,pioniri će gostovati na dva kola Lige Vojvodine,u Staroj Pazovi i Indjiji, a mladji juniore je naredno kolo u Vrbasu početkom decembra.

     

    Marija Aleksić, članica Streljačke družine „Pančevo 1813″ osvojila je prvo mesto u konkurenciji kadetkinja, treće mesto u konkurenciji juniorki, a predvodila je pančevačku ekipu mlađih juniorki koje su osvojile drugo mesto u prvom kolu Lige pionira, kadeta i mlađih juniora Vojvodine koje je održano proteklog vikenda u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport