• STRELJAŠTVO: Treče mesto za SD „Pančevo 1813″

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Šestočlana ekipa Streljačlke družine „Pančevo 1813″ osvojila je treće mesto na Kupu Vojvodine u gađanju iz serijske vazdušne puške po C programu koje je održano proteklog vikenda u Vrbasu.
     
    Za ekipu su nastupili po jedan takmičar iz svake kategorije i to: pioniri Teodora Kondić i Aleksa Rakonjac, juniori Anastasia Grujoski i Aleksandar Pavlović i seniori Biserka Gagić i Dalibor Pavlović.
     
    U narednih dve nedelje će se oni pripremati i nastupiti na Finalu Kupa SS Srbije koje će 5.novembra biti održano u Pančevu u organizaciji SD „Pančevo 1813“.

    Šestočlana ekipa Streljačlke družine „Pančevo 1813″ osvojila je treće mesto na Kupu Vojvodine u gađanju iz serijske vazdušne puške po C programu koje je održano proteklog vikenda u Vrbasu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]