• Tamiš bolji od Sloge u Kraljevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Košarkaši Tamiša“ iz Pančeva ostvarili su pobedu na gostovanju u Kraljevu protiv Sloge“ u 9. kolu Košarkaške lige Srbije. Pančevački tim je slavio rezultatom 79:91, po četvrtinama (16:25), (23:26), (22:22) i (18:18).  Ekipa Bojana Jovičića je sav posao završila već nakon prve četvrtine, pa je u nastavku rutinski održavala prednost. Dušan Vuletić bio je najraspoloženiji u redovima gostiju sa 22 poena, i 5 skokova. Kapiten ekipe Nikola Simić bio je takođe na visini zadatka, pošto je pogodio 6 trojki od 7 pokušaja.

    Dušan Milošević je zabeležio 17 poena, dok je plejmejker Vladimir Veličković zabeležio 13 poena i 5 asistencija. Povratak forme najavio je Igor Kesar koji je ostvario 23 indeksna poena (8 poena, 8 skokova, 3 osvojene lopte i 4 asistencije). Ovom pobedom trećom zaredom, košarkaši „Tamiša“ su potvrdili odličnu formu u kojoj se nalaze i sada imaju skor od šest pobeda i tri poraza uz 15 osvojenih bodova. Oni trenutno zauzimaju 5. mesto, a u narednom 10. kolu dočekuju ekipu „Smedereva“ kojoj loše ide ove sezone. Oni su u dosadašnjem delu KLS-a zabeležili jednu pobedu iz osam utakmica i zbog toga zauzimaju 13. pretposlednje mesto sa 10 bodova. 

    Košarkaši Tamiša“ iz Pančeva ostvarili su pobedu na gostovanju u Kraljevu protiv Sloge“ u 9. kolu Košarkaške lige Srbije. Pančevački tim je slavio rezultatom 79:91, po četvrtinama (16:25), (23:26), (22:22) i (18:18).  Ekipa Bojana Jovičića je sav posao završila već nakon prve četvrtine, pa je u nastavku rutinski održavala prednost. Dušan Vuletić bio je najraspoloženiji u redovima gostiju sa 22 poena, i 5 skokova. Kapiten ekipe Nikola Simić bio je takođe na visini zadatka, pošto je pogodio 6 trojki od 7 pokušaja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]