• TRIATLON: Šest medalja za triatlonce Tamiša u Somboru

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Triatllonci Tamiša iz Panćeva osvojili su šest medalja na međunarodnj trci u Somboru koja je održana u nedelju, 18. TK Tamiš je nastupio sa 22 takmičara koji su savladavali distance sprint triatlona 0.75 km plivanja – 20 km bajka – 5 km trčanja.
    Najsjanije odličje osvojili su Dušan Zarić u konkurenciji mlađih kadeta i Marjan Lukić u kategoriji takmičara AG3 41-45 godina starosti. Srebrno odličje osvojio je Aleksa Kežić kod mlađih kadeta dok su bronze osvojili Petar Savić kod pionira i Jovana Novakov kod pionirki. Najznačajniji plasman je treće mesto u apsolutnoj konkurenciji muškaraca i bronza za Marjana Lukića.
     
    Takmičare Triatlon kluba Tamiš već ovog vikenda, 25. avgusta, očekuje izuzetno važno i jako takmičenje, trka prvenstva Srbije u super sprint triatlonu ( 0.3km plivanja – 8km bajka – 2km trčanja ) koja se održava na reci Savi u Sremskoj Mitrovici.

    Triatllonci Tamiša iz Panćeva osvojili su šest medalja na međunarodnj trci u Somboru koja je održana u nedelju, 18. TK Tamiš je nastupio sa 22 takmičara koji su savladavali distance sprint triatlona 0.75km plivanja – 20km bajka – 5km trčanja.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport