• Turnir u ultimat frizbiju na terenu u Vojlovici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Treća runda ‚‚Grand Slam in Serbian Borders” turnira u ultimativnom frizbiju biće održana u subotu 27. juna, na terenima Fudbalskog kluba ‚‚Mladost” iz Vojlovice. Organizator i domaćin trećeg turnira lige Srbije je pančevački Klub letećeg diska ‚‚Soko”. Turnir počinje u 11 časova, a poslednji mečevi će početi u 17 i 30.

    Na srpskim ‚‚Grend slem” turnirima učestvuje pet ekipa: subotički ‚‚Wasp”, ‚‚Neradnički” iz Beograda, ‚‚Air Đevrek” iz Novog Sada, jagodinski klub ‚‚Čiče” i pančevački ‚‚Soko”. Turniri se igraju po sistemu ‚‚svako sa svakim”, me; traje sat vremena, a pobednik turnira osvaja 6 bodova, dok ekipa sa najlošijim skorom osvaja dva boda. Posle pet odigranih turnira bodovi će se sabrati i Srbija će dobiti šampiona države u ultimativnom frizbiju.

    Prva dva turnira odigrana su u Subotici i Novom Sadu, a posle drugog turnira iz serije ‚‚Grand Slam in Serbian Borders” prvoplasirana ekipa na tabeli je ‚‚Air Đevrek” iz Novog Sada sa 11 osvojenih bodova, drugoplasirane su ‚‚Ose” iz Subotice sa 10, zatim sledi ‚‚Neradnički” sa 8, četvrto mesto zauzimaju ‚‚Čiče”, dok je ‚‚Soko” poslednjeplasirani sa 4 boda, pošto Pančevci nisu učestvovali na turniru u Novom Sadu.

    Ako niste upoznati sa ovim sportom pogledate kako smo predstavili ovaj sport i Klub letećeg diska ‚‚Soko”.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]