Sport

U Beogradu rukometni turnir za mlađe kategorije

Izvor: 
S. D. Sub, 19/05/2018 - 09:32

Od 15-17. juna, u Beogradu, držaće se drugi po redu „Handal Magic“ turnir za mlađe kategorije. U srpskoj prestonici očekuje se više stotina dečaka i devojčica iz regiona i Srbije, a nadmetaće se i deca iz Pančeva.

Zahvaljujući entuzijazmu Zvonka Mrašića, bivšeg rukometnog golmana, sada uspešnog trenera, na okupu će biti  budući asovi, rukometaši i rukometašice, koji tek krče sopstveni put razvoja. Prošle godine, odaziv je bio sjajn, pa nema sumnje da će i ovogodišnja sportska manifestacija doprineti da se deca sa prostora bivše Jugoslavije, te, i iz naših krajeva, ponovo okupe, druže i bave sportom. Turnir će biti održan na terenima beogradske opštine Rakovica.

- Mi želimo da budemo drugačiji. Nije nama cilj da momci i devojke dođu u Beograd, odigraju utakmice i to je to. Pripremili smo čitav niz proprtanih aktivnosti, koje su u vezi i sa turističkim obilaskom naše prestonice, potom, želimo da ih edukujemo i odlascima u muzeje i na druga značjana mesta, koja su znamenitosti srpskog glavnog grada. Mislim da će im to ostati u sećanju i buditi želju da se ponovo sretnemo svi zajedno-istakao je Zvonko Mrašić, prvi čovek RK Serbon, koji organizuje „Handball Magic“ okupljanje.

Za sve koji žele da se priključe ovom lepom sportskom karavanu, važno je da znaju i sledeće:

-Svi oni koji do 1. juna potvrde svoj dolazak na turnir, smatraće se prijavljenima. Do tog datuma će sve biti definisano i jasno učesnicima. Ideja je da se izvalečenje parova snima, a ceo događaj vidljiv na sajtu. Prijavu možete popuniti na internet adresi: www.handballfantasy.comMarketing

Najnovije vesti