• Ubedljiva pobeda fudbalera ‚‚Dinama”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U 20. kolu Srpske lige fudbaleri ‚‚Dinama” su lako na svom terenu savladali ekipu ‚‚Radničkog” iz Sombora rezultatom 4:0. Pretposlednjoj ekipi u prvenstvu igrači ‚‚Brzog voza” su dali tri gola u prvom poluvremenu, dva kapiten Šalipurović i jedan Lazar Milošev, dok je u drugom delu igre strelac za domaći sastav bio Stefan Čikić.

    U susretu ‚‚Dinama” i ‚‚Radničkog” na Gradskom stadionu u Pančevu domaćin je bio favorit, a i kvalitetniji tim, što je od samog početka susreta i pokazao. Trener Žarko Todorović visoko je postavio poslednju liniju odbrane svog tima, na nekih 35, 40 metara od gola, a kako gosti iz Sombora nemaju u svom sastavu dovoljno brze igrače nisu uspevali da iskorite veliki prazan prostor na polovini ‚‚Dinama”. Posed lopte bio je na strani pančevačkih fubalera koji su za samo 13 minuta postigli tri gola i tako rešili pitanje pobednika još u prvom poluvremenu. Kapiten ‚‚Dinama” Novak Šalipurović postigrao je golove u 17. i 20. minutu da bi Milošev pogotkom u 30. minutu upisao tri boda svom timu. U nastavku meča gosti nisu uspeli da ugrože gol ‚‚Dinama”, da bi Stefan Čukić krunisao svoju dobru igru i igru svog tima lepim golom u 69. minutu.

    ‚‚Dinamo” ima 27 osvojenih bodova i sa desetog je skočio na deveto mesto na tabeli Srpske lige grupa ‚‚Vojvodina”. Meč 21. kola Pančevci igraju u sredu 15. aprila u Beočinu protiv četvrtoplasirane ekipe ‚‚Cementa”.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]