• Ubedljiva pobeda odbojkaša ‚‚Borca“ nad ekipom ‚‚VA 014″

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Hali sportova na Strelištu odbojkašima ‚‚Borca“ bilo je potrebno samo sat vremena da u 15. kolu Prve lige savladaju osmoplasiranu ekipu ‚‚VA 014″ iz Valjeva rezultatom 3:0 (25:10; 25:14 i 25:17). Prošlonedelji poraz od ‚‚Spartaka“ u Subotici razljutio je starčevački sastav koji je sav bes ‚‚iskalio“ na ekipi iz Valjeva, koja, mora se priznati, nije odigrala u skladu sa kvalitetom koji poseduje. 

    Već na početku meča bilo je jasno od čije će dobre ili loše igre zavisiti ishod ovog meča, pošto ekipa ‚‚VA 014″ nikako nije mogla da nađe odgovor za veoma dobro igru ‚‚Borca“. Starčevci su dobro servirali, što im je omogućavalo da lako pročitaju napade gostiju, pravovremeno postave blok, da se odbrane i da lako poentiraju iz kontranapada. Starčevci su veliki broj poena dobili zahvaljujući dobrom servisu, opterećujući libera ili jednog od primača ekipe iz Valjeva, koji nisu uspevali da ih ukrote na pravi način. Sve je to dovelo do ekpresnog vođstva ‚‚Borca“ rezultatom 1:0 u setovima. Nije se mnogo toga promenilo u igri gostiju ni u nastavku meča, dok je, veoma motivisan, domaćin sačuvao koncentraciju do kraja susreta. Ni brojne izmene koje je trener ‚‚VA 014″ načinio u trećem setu nisu urodile plodom, pošto je ‚‚Borac“ ove večeri igrao gotovo bez greške. Takva igra im je omogućila da dođu do 11 pobede u prvenstvu

    – Mislim da smo odigrali dovoljno čvrsto, ali i da je ovakav rezultat posledica slabije igre ekipe iz Valjeva, nego što oni mogu. Naravno, moji igrači su uradili sve što smo se dogovorili, što pokazuje i rezultat. Ovo je sasvim korektna igra, ali da bismo napravili rezultat i ušli u Superligu moraćemo da još pojačamo igru, ocenio je posle meča trener ‚‚Borca“ Dragoljub Stojanović.  

    Posle petnaest odigranih utakmica Odbojkaški klub ‚‚Borac“ zauzima 4. mesto na tabeli sa 32 osvojena boda. U narednom kolu Starčevci putuju u Novi Sad gde će odmeriti sanage sa istoimenom ekipom, koja zauzima 11. mesto na tabeli Prve lige. U prvom susretu ova dva tima ove sezone ‚‚Borac“ je slavio rezultatom 3:1. 

     

    T.M.

    U Hali sportova na Strelištu odbojkašima ‚‚Borca“ bilo je potrebno samo sat vremena da u 15. kolu Prve lige savladaju osmoplasiranu ekipu ‚‚VA 014″ iz Valjeva rezultatom 3:0 (25:10; 25:14 i 25:17). Prošlonedelji poraz od ‚‚Spartaka“ u Subotici razljutio je starčevački sastav koji je sav bes ‚‚iskalio“ na ekipi iz Valjeva, koja, mora se priznati, nije odigrala u skladu sa kvalitetom koji poseduje. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]