• Udicom protiv droge: Takmičenje na Šljunkari u Kovinu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    KOVIN, 20, maj – Udruženje sportskih ribolovaca ,,Dunav“ Kovin u saradnji sa Sportskim savezom opštine Kovin, lokalnom samoupravom, Crvenim Krstom Kovin i Savezom sportskih ribolovaca Srbije organizuje u subotu, 21. maja tradicionalno takmičenje u pecanju na plovak pod nazivom ,,Udicom protiv droge“ na terenima jezera Šljunkara. Pored učesnika iz kovinskih osnovnih škola, najavljen je dolazak i 7 školskih ekipa iz Južnog Banata. 

    Takmičenje će osim sportskog imati i edukativni karakter sa akcentom približavanja dece prirodi i sportskom ribolovu. Predavanje o bolestima zavisnosti i štetnom uticaju droge održaće predstavnici Crvenog Krsta Kovin. Za sve takmičare Udruženje sportskih ribolovaca ,,Dunav“ Kovin obezbedilo je štapove za pecanje i majice, dok će najuspešnijima biti dodeljene medalje.

    Program takmičenja:

    8h – registracija takmičara

    8 – 8.30h – izvlačenje broja takmičara

    8.30 – 9.30h – priprema takmičara

    9.30 – 12.30h – takmičenje

    12.30 – 13h – predavanje ekipe Crvenog Krsta Kovin o bolestima zavisnosti i štetnom uticaju droge

    13h – merenje ulova i proglašenje pobednika

     

    Udruženje sportskih ribolovaca ,,Dunav“ Kovin u saradnji sa Sportskim savezom opštine Kovin, lokalnom samoupravom, Crvenim Krstom Kovin i Savezom sportskih ribolovaca Srbije organizuje u subotu, 21. maja tradicionalno takmičenje u pecanju na plovak pod nazivom ,,Udicom protiv droge“ na terenima jezera Šljunkara. Pored učesnika iz kovinskih osnovnih škola, najavljen je dolazak i 7 školskih ekipa iz Južnog Banata. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]