• Uspešan početak takmičarske sezone za Triatlon Klub Tamiš

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Plivački klub Sremska Mitrovica bio je domaćin i organizator prve trke u sezoni 2017. u Srbiji. Mitrovčani su u prirodnom rezervatu Zasavica, početkom aprila organizovali trku kros duatlona. Glavna trka dana je održana na distancama 3km trčanja – 12km bicikla – 2,5km trčanja po zahtevnom terenu gde se biciklistički segment vozio na MTB biciklima, a ne na klasičnim drumskim, trkačkim biciklima.

    Pančevački klub je na trci nastupio sa ukupno 28 takmičara, uglavnom polaznika škole i školice triatlona uz nekoliko age group takmičara. Najbolji seniorski takmičari iz Pančeva su propustili ovu trku zbog obaveza na poslu ili fakultetu i zbog priprema u inostranstvu. Kao i predhodnih godina i ovo otvaranje takmičarske sezone je donelo mnogo medalja i uspeha sportistima Triatlon Kluba Tamiš.

    Medalje su osvojili:

    Anja Davidović prvo mesto u konkurenciji juniorki i prvo mesto u apsolutnoj kategoriji

    Darija Đorđević drugo mesto u konkurenciji i drugo mesto u apsolutnoj kategoriji

    Iva Božičković prvo mesto u konkurenciji starijih početnica

    Dušan Lukić prvo mesto u age grupi 41 do 50 godina

    Aleksa Kežić drugo mesto u konkurenciji mlađih početnika

    Marko Babić drugo mesto u konkurenciji mlađih kadeta

    Marko Glišić drugo mesto u konkurenciji starijih kadeta

    Vojin Davidović treće mesto u konkurenciji mlađih početnika

     

    Takmičenje je završeno trkom štafeta gde su takmičari iz Pančeva uzeli učešće u velikom broju i osvojili sve tri medalje.

    Takmičenja se nastavljaju već 29. aprila kada će triatlon Savez Beograda organizovati prvenstvo Srbije u duatlonu na distancama 5km trčanja – 20km bicikla – 2,5km trčanja. Trka će se održati na Beogradskom sajmu.

    Plivački klub Sremska Mitrovica bio je domaćin i organizator prve trke u sezoni 2017. u Srbiji. Mitrovčani su u prirodnom rezervatu Zasavica organizovali trku kros duatlona. Glavna trka dana je održana na distancama 3km trčanja – 12km bicikla – 2,5km trčanja po zahtevnom terenu gde se biciklistički segment vozio na MTB biciklima, a ne na klasičnim drumskim, trkačkim biciklima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport