• Uspešan vikend pančevačkih atletičara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U subotu 19.avgusta održan je tradicionlalni „Letnji Miting prijateljstva“ u atletici u Sremskoj Mitrovici. Sekcija atletskog kluba „Partizan 1945“ kao i grupa dece pančevačnih osnovnih škola koju vodi trener Saša Stojilović postigla je zapažen nastup na ovom takmičenju. Od osam takmičara koji su nastupili osvojena su 3 prva mesta i to Marko Stojilović u bacanju koplja, Uroš Ostojin u trci na 2000 m kao i Zorica Stanić u bacanju kugle.

    Ana Dragojević je u trci mlađih pionirki osvojila srebrnu medalju, dok se najmlađi Andrej Murar okitio bronzom. Takođe zapažen uspeh su imali i Dorotea Balog osvojivši četvrto i šesto mesto u trkama na 100 i 300m, kao i Hana Jaramaz i Aleksandar Lupulov sa po dva četvrta mesta.

    U nedelju je u Ćupriji u finalu Letnje lige Atletskog Saveza centralne Srbije ponovo zablistao Uroš Ostojin i u trci mlađih juniora na 1000m osvojio zlatnu medalju!

    U subotu 19.avgusta održan je tradicionlalni “ Letnji Miting prijateljstva“ u atletici u Sremskoj Mitrovici.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]