• Vaterpolisti ‚‚Mladosti“ lako do pobede

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U trećem kolu Druge lige grupe ‚‚Sever“ vaterpolisti ‚‚Mladosti“ su bili bolji od ekipe ‚‚Sente“ rezultatom 11:5 (2:1; 3:1; 2:1; 4:2) i tako došli do prve pobede u prvenstvu. Pančevački vaterpolisti su na domaćem terenu mogli i znatno ubedljivije da slave da su iskoristili još neku od brojnih stopostotnih šansi koje su u ovom meču stvorili. 

    Na otvoreni bazen Sportskog centra ‚‚Strelište“ ekipa ‚‚Sente“ je došla sa svega deset igrača (samo tri zamene) u veoma mladom sastavu, ali i pored toga uspeli su da održe korak sa domaćim sastavom tokom prve deonice. Kada je prošlo ispitivanje snaga, stvari su polako došle na svoje mesto, pa je kvalitetnija i brojčano jača ekipa ‚‚ Mladosti“ do kraja druge deonice stekla tri gola prednosti (5:2). Igrali su dobro u odbrani, dobro branili ‚‚sidraša“ gostiju iz Sente, a zatim iz polukontranapada i kontranapada dolazli u priliku da lako postignu pogodak. Ipak, golman ‚‚Sente“ je sjajnim reakcijama sprečio ubeljivije vođstvo domaćina. 

    Posle promene strana, domaćin je nastavio u istom ritmu i polako uvećavao prednost, da bi na kraju ubedljivo došao do prve pobede ovog leta. Đorđe Stavrevski  je bio najefikasniji igrač domaćeg tima sa 4 postignuta gola, a pratili su ga Raškov, Drobnjak i Batur sa dva pogodaka, dok se Mrdak jednom upisao u listu strelaca. 

    – Vrlo dobra utakmica za nas. Uradili smo u bazenu sve što smo se dogovorili. U odbrani smo sve uradili kako je trebalo, nakon čega su došli solidni i dobri napadi. Napravili smo solidnu razliku već početkom meča, onda smo tu prednost održavali i polako priveli meč kraju. Realno, moglo je biti još četiri ili pet pogodaka prednosti za nas da smo realizovali stopostotne šanse koje smo imali. Falilo je malo više koncentracije i razmišljanja u tim, presudnim, trenucima kako bismo postigli koji gol više, ocenio je posle sureta trener ‚‚Mladosti“, Aleksandar Milošev

    Posle poraza na gostovanjima u prva dva kola od ekipa ‚‚Valisa 93″ (7:4) i ‚‚Valisa“ (14:11) iz Valjeva, ‚‚Mladost“ se ovom pobedom izjednačila na trećem mestu na tabeli sa ekipom ‚‚Sente“ sa tri osvojena boda. Borbu za plasman u ‚‚plej-of“ u četvrtom kolu Pančevci nastavljaju pred svojim navijačima, u sredu, 29. jula u 18 i 30 protiv ekipe ‚‚Valisa 93″, koja zauzima prvo mesto na tabeli Druge lige grupe ‚‚Sever“

    U trećem kolu Druge lige grupe ‚‚Sever“ vaterpolisti ‚‚Mladosti“ su bili bolji od ekipe ‚‚Sente“ rezultatom 11:5 (2:1; 3:1; 2:1; 4:2) i tako došli do prve pobede u prvenstvu. Pančevački vaterpolisti su na domaćem terenu mogli i znatno ubedljivije da slave da su iskoristili još neku od brojnih stopostotnih šansi koje su u ovom meču stvorili. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport