• Važna pobeda ‚‚Kris Krosa“ u borbi za opstanak

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – U 19 kolu 1. Muške regionalne lige košarkaši ‚‚Kris Krosa“ su u Odžacima bili bolji od domaće istoimene ekipe rezultatom 78:75 (20:19; 18:7; 15:22; 25:27). U duelu sa direktnim konkurentom za opstanak u trećem rangu takmičenja pančevački košarkaši su došli do druge pobede u međusobnim dueli i tako došli na korak od opstanka. 

    Sastav koji sa klupe predvodi Vuk Stanimirović, odigrao je odlično u prvom poluvremenu, pa su na poluvreme otišli sa 12 poena prednosti (38:26). Nešto slabija igra u trećoj četvrtini, zbog mnogo čvršće igre u odbrani domaćeg sastava, zamalo da napravi problem igračima ‚‚Kris Krosa“. Uspeo je mladi tim iz Pančeva da povrati ritam iz prvog poluvremena u poslednjoj deonici, što im je u neizvesnoj završnici donelo prednost. Kvalitet i veća zelja za pobedom, uz precizne šuteve sa linije slobodnih bacanja omogućilo im je da zabeleže veoma važnu pobedu.

    Sa šest pobeda i 13 poraza Košarkaški klub ‚‚Kris Kros“ sedam utakmica pre kraja prvenstva zauzima 11. mesto na tabeli sa 25 bodova. U 20. kolu pančevački tim na svom terenu igra protiv šestoplasirane ekipe ‚‚Železničara“ iz Inđije.

     

    T.M.

    U 19 kolu 1. Muške regionalne lige košarkaši ‚‚Kris Krosa“ su u Odžacima bili bolji od domaće istoimene ekipe rezultatom 78:75 (20:19; 18:7; 15:22; 25:27). U duelu sa direktnim konkurentom za opstanak u trećem rangu takmičenja pančevački košarkaši su došli do druge pobede u međusobnim dueli i tako došli na korak od opstanka. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport