Foto: Badminton savez srbije
Sport

Veliki uspeh pančevačkih badmintonaca u Grčkoj

Izvor: 
G. J. Uto, 03/04/2018 - 07:58

U grčkom gradu Sidorokastro od 29. marta do 1. aprila 2018. održan je međunarodni turnir Hellas youth international. U konkurenciji gotovo 150 igrača i igračica iz više od 20 država, srpski reprezentativci, a među njima i takmičari iz Pančeva,  ostvarili su veliki uspeh.

 
U konkurenciji do 13 godina, najuspešniji su bili članovi Badminton kluba Dinamo, Marija Samardžija i Mihajilo Vig, osvojivši srebrnu medalju u mešovitom dublu. Njih dvoje su stali u četvrtfinalu u po još jednoj konkurenciji, i to Marija Samardžija u paru s Marom Batar iz Beograda, a Mihajilo Vig u konkurenciji dečaka pojedinačno. Članica Badminton kluba Pančevo, Maša Aleksić, zaustavljena je u četvrtfinalu u konkurenciji ženskih parova sa klupskom drugaricom, Mionom Filipović i u konkurenciji mešovitih parova sa Uglješom Mihajlovićem iz Beograda.
 
U konkurenciji do 15 godina, Anđela Vitman, članica Badminton kluba Beograd, osvojila je zlatnu medalju u paru s Aleksandrom Jovičićem iz Kragujevca i srebrnu medalju s klupskom drugaricom, Sanjom Perić, kojoj je malo nedostajalo da dođe do još jedne medalje, jer je sa Vanjom Rašetom iz Beograda u konkurenciji mešovitih parova zaustavljena u četvrtfinalu. 


Marketing

Najnovije vesti