• Veliki uspeh pančevačkog triatlonca

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Marjan Lukić, triatlonac TK „Tamiš“ iz Pančeva osvojio je treće mesto u aposolutnoj konkurenciji na Prvenstvu Srbije u olimpijskom triatlonu koje je održano na Vlasinskom jezeru u nedelju 5. avgusta. Lukić je osvojio i zlatnu medalju u konkurenciji takmičara starijih od 40 godina.
    Od pančevačkih triatlonaca medaljom se još okitio i Igor Vukovič. On je bi drugi, iza Lukića, u trci takmičara starijih od 40 godina.
     
    Olimpijski triatlon je disciplina u kojooj se pliva 1,5 km, bicikl se vozi 40 km i trči se 10 km. Lukić je ovaj zadatak ispunio za 2 sata i 17 minuta.
     
     
    Kao prateći program glavne trke dana održana je i trka sprint triatlona (0,75km plivanja, 20km bajka,5km trčanja) koja se boduje za STU kup. U ovoj trci TKT je imao dva takmičara i obojica su osvojili medalje. Vladimir Kokanov je osvoji treće mesto u konkurenciji juniora i u apsolutnom plasmanu, dok je Dušan Lukić osvojio drugo mesto u konkurenciji veterana.
     
    Triatlonska sezona se nastavlja i pred našim takmičarima su još dve izuzetno važne trke: Prvenstvo Srbije u sprint triatlonu, u Somboru 19.avgusta i Prvenstvo Srbije u dugom triatlonu 23. avgusta u Beogradu.

    Marjan Lukić, triatlonac TK „Tamiš“ iz Pančeva osvojio je treće mesto na Prvenstvu Srbije u olimpijskom triatlonun koje je održano na Vlasinskom jezeru u nedelju 5. avgusta. Lukić je osvojio i zlatnu medalju u konkurenciji takmičara starijih od 40 godina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]