• Vučicama prvo mesto

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Klub američkog fudbala Vučice“ iz Beograda osvojile su turnir u flegu za žene, koji je po drugi put organizovan u Pančevu na terenu SRC-u Mladost, a na njemu su učestvovale i ekipe „Valkire“ iz Sremske Mitrovice i domaće „Panters – ladies„. Timovi su na turniru po dva puta međusobno odmerili snage, a Beograđanke su ostvarile sve pobede. Drugo mesto je zauzela Sremska Mitrovica, dok su domaće i pored velike požrtvovanosti zauzele treće mesto.

    – U odnosu na prvo kolo, bili smo upoznati sa našim protivnicama i spremili smo dobru taktiku što i skor od 7:1 pokazuje. Bili smo oslabljeni neigranjem nekoliko glavnih igračica, ali to se nije osetilo, jer je ostatak ekipe zablistao. Forma nam je za sada zadovoljavajuća, i ovo je dobar zalet za finalni turnir koji je za tri nedelje. Očekujem da ćemo biti u punom sastavu i da ćemo se dokopati medalje. Sve čestitke Pančevu na dobroj organizaciji, kao i na dve neizvesne utakmice, takođe čestitke „Valkirama“ na kvalifikaciji za finalni turnir. – rekao je za „013info“ Vojin Milić, trener „Vučica“

    Iako Pantersice“ nisu uspele da zabeleže pobedu, pomoćni trener Marko Sabo nije nezadovoljan nakon turnira.

    – Posle završenog turnira mogu reći da sam zadovoljan kako su se moje devojke pokazale. Prve dve utakmice smo tesno izgubili, nakon kojih smo zbog povrede ostali bez prvog kvoterbeka. U druge dve utakmice smo ušli opuštenije, sa ciljem da se zabavimo igrajući sport koji volimo. Jako sam ponosan na moje devojke koje su bez izmena odigrale sve utakmice do kraja, iako se znalo da nemamo šanse za prolaz na finalni turnir. Sve čestitke ekipama iz Mitrovice i Beograda i želim im što bolji uspeh na finalnom turniru.

     

    Klub američkog fudbala Vučice“ iz Beograda osvojile su turnir u flegu za žene, koji je po drugi put organizovan u Pančevu na terenu SRC-u Mladost, a na njemu su učestvovale i ekipe „Valkire“ iz Sremske Mitrovice i domaće „Panters – ladies„. Timovi su na turniru po dva puta međusobno odmerili snage, a Beograđanke su ostvarile sve pobede. Drugo mesto je zauzela Sremska Mitrovica, dok su domaće i pored velike požrtvovanosti zauzele treće mesto.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport