• ‚‚Želja“ preslab za ‚‚Radnički“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – U 22. kolu Srpske lige fubdaleri pančevačkog ‚‚Železničara“ su pretrpeli novi poraz. Ovog vikenda na Sportskom centru ‚‚Mladost“ savladala ih je ekipa ‚‚Radničkog“ iz Sremske Mitrovice rezultatom 1:3 (1:0). Sa dva vezana poraza pančevački srpskoligaš je za dva kola pao sa osmog na jedanaesto mesto na tabeli.

    Fudbaleri Železničara su drugi meč za redom odigrali poprilično loše, pa su posle ovonedeljnog poraza u Vršcu, samo nekoliko dana kasnije ponovo ostali bez bodova. Na svom terenu nisu uspeli da sačuvaju gol. Imali su prednost u prvom delu pogotkom Novaka Šalipurovića u 32. minutu, ali su u nastavku lošom igrom u odbrani prokockali vođstvo. Imali su veći posed lopte i stvarali prilike, ali nisu ozbiiljnije ugrozili gol gostiju iz Sremske Mitrovice. ‚‚Radnički“ je stvorio svega nekoliko šansi u drugom poluvremenu, ali je u tri iskoristio lošu postavku odbrane i lošu reakciju golmana domaćih Katanića da stigne do ubedljivog trijumfa. 

    Pančevačka ‚‚dizelka“ je sada bliža dnu tabele nego vrhu pošto sa 27 bodova zauzima 11. mesto na tabeli. Naredni meč tim koji predvodi Aleksandar Stevanović igra ponovo pred svojim navijačima protiv ‚‚Radničkog“ iz Nove Pazove, koji se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 38 bodova. 

    T.M.

    PANČEVO – U 22. kolu Srpske lige fubdaleri pančevačkog ‚‚Železničara“ su pretrpeli novi poraz. Ovog vikenda na Sportskom centru ‚‚Mladost“ savladala ih je ekipa ‚‚Radničkog“ iz Sremske Mitrovice rezultatom 1:3 (1:0). Sa dva vezana poraza pančevački srpskoligaš je za dva kola pao sa osmog na jedanaesto mesto na tabeli.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport