• AMSS: Pojačan saobraćaj prema Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje pojačan saobraćaj, posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, a vreme zadržavanja na granicama je promenljivo, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

    Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima saobraćaj je za sada umerenog intenziteta.

    U satima pojačanog saobraćaja preporučuje se korišćenje manje frekventnih prelaza sa Mađarskom kao što su Bački Breg i Kelebija, a samo za putnička vozila od 7.00 do 19.00 otvoreni su Horgoš II, Bajmok, Bački Vinogradi i Đala.

    U slučaju većeg broja vozila na granici sa Hrvatskom AMŠ savetuje vozače da koriste granični prelaz Šid ili Bačku Palanku, a ka Crnoj Gori Brodarevo i Jabuku.

    U ponedeljak, 10. jula na deonici Lazarevac-Ljig, u mestu Ćelije, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju kolovoznog zastora, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

    Vozače u Srbiji i danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima, a posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Strip u fokusu – D.I.Y. Strip Fest u Parobrodu

    U subotu 20. aprila, u Ustanovi kulture "Parobrod" u Beogradu od 11 do 19 časova, biće održan jedinstveni događaj - D.I.Y. Strip Fest. Ovaj bazar slavi domaći nezavisni strip i pruža […]