Foto: pixabay/ilustracija
Srbija

Danas preliminarne rang liste na beogradskim fakultetima

Izvor: 
Beta Sre, 07/09/2016 - 11:54
Na fakultetima Univerziteta u Beogradu danas (7. septembra) biće objavljene preliminarne rang liste kandidata, posle prijemnih ispita u drugom upisnom roku.
 
Na Univerzitetu u Beogradu u drugom upisnom roku bilo je mesta za 1.325 studenata, a kandidati su prijemne ispite polagali 4, 5. i 6. septembrа. Primedbe na preliminarnu rang listu moguće je podneti 8. i 9. septembra.
Komisija za upis donosi odluke po žalbama najkasnije do 10. septembra, dok se žalbe dekanima fakulteta mogu podneti do 12. septembra.
Rok za objаvljivаnje konаčne rаng liste je 13. septembar u 12 čаsovа, dok upis kаndidаtа morа biti zаvršen 16. septembrа do krаjа dаnа.
Fаkulteti dostаvljаju Univerzitetu broj upisаnih studenаtа po studijskim progrаmimа 17. septembrа.


Najnovije vesti

Društvo
Pančevo, snimak s robne kuće

Zašto je Pančevo tu gde jeste?

Tražeći zgodno mesto za formiranje gradskog naselja na banatskoj strani, najstariji Pančevci, "Bansiflije" su u srednjem veku našli suvi ocediti plato pored toka Tamiša i ovde osnovali Pančevo. 

Srbija

Umro Predrag Cune Gojković

Pevač Predrag Gojković Cune preminuo je u 85. godini, potvrđeno je RTS-u. Predrag Gojković Cune je rođen 1932. godine. Bio je pevač srpskih narodnih pesama, starogradskih, sevdalinki, zabavnih i

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju

Društvo

Deo Pančeva sutra bez gasa

JP „Srbijagas“ obaveštava kupce na području Grada Pančeva, da će u petak, 21.07.2017. godine, u periodu od 10:30 do 19:00 časova, zbog intervencije na sanaciji oštećenja na gasnoj instalaciji u