• Danas ZAVRŠNI ISPIT za nepopunjena mesta u srednjim školama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Završni ispit za nepopunjena mesta u srednjim školama počeće danas polaganjem testa iz maternjeg, odnosno srpskog jezika.

    Polaganje počinje u devet časova, i traje dva sata.

    U utorak, 22. avgusta, u istom terminu polagaće se matematika, a u isto vreme u sredu 23. avgusta, kombinovani test s pitanjima iz pet predmeta: biologije, geografije, istorije, fizike i hemije.

    Nа osnovu uspehа nа zаvršnom ispitu kаndidаt može dа osvoji nаjviše 30 bodovа, odnosno nаjviše po 10 bodovа nа testu iz srpskog, odnosno mаternjeg jezikа, mаtemаtike i kombinovаnom testu.

    Preliminarni rezultati na nivou škole mogu se očekivati 24. avgusta, a objavljivanje konačnih rezultata 26. avgusta do 20 sati.

    Upis učenika biće od 28 do 31. avgusta.

    Završni ispit za nepopunjena mesta u srednjim školama počeće danas polaganjem testa iz maternjeg, odnosno srpskog jezika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Najboljim istraživačama povećanje plata za 30 odsto

    Na osnovu podataka portala eNauka i međunarodno priznatih naučnih rezultata, nedavno je objavljena lista na kojoj su naši najbolji istraživači. Zbog svojih izvanrednih dostignuća, njih 10 odsto […]

    Kako u Srbiji žive danas osobe zaražene virusom HIV

    Broj partnera, zagrljaj, boravak u istoj prostoriji, samo ljudi koji koriste drogu intravenskim putem, samo muškarci koji imaju odnose sa muškarcima, „neće meni da se desi“ i druge, predrasude […]

    Proleće počinje u sredu ujutru

    Proleće će ove godine početi u sredu 20. marta u 04.06 časova, dok u isto vreme za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje jesen, saopštilo je Astronomsko društvo ''Ruđer […]