• KNJIGE STIŽU SREDINOM AVGUSTA: Ove godine 28 novih udžbenika

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Novi udžbenici za srednje i osnovne škole trebalo bi da stignu u knjižare sredinom avgusta.

    Ove godine uvedeno je 20 novih udžbenika za drugi i šesti razred osnovne škole i osam za prvi razred srednje škole i gimnazije. Na sajtu jednog od izdavača navedeno je da se novi udžbenici za drugi i šesti razred, zbog prirode procesa akreditacije i štampe, očekuju u avgustu.

    – Očekujemo nove udžbenike sredinom avgusta. Đaci i roditelji su polako počeli da kupuju knjige – rekao je za Kurir jedan od prodavaca.

    Učenici drugog razreda dobijaju udžbenike za srpski, engleski, ruski i nemački jezik, dok šestaci imaju nove knjige za matematiku, srpski, geografiju, fiziku, biologiju, tehniku i tehnologiju i strane jezike. Osam novih udžbenika uvedeno je za prvi razred srednjih škola – čitanka, knjiga za srpski jezik, latinski, geografiju i knjiga i zbirka zadataka iz fizike.

     

    Novi udžbenici za srednje i osnovne škole trebalo bi da stignu u knjižare sredinom avgusta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]