• Na leto u Istru – sezonski poslovi za mlade iz Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Jedna od najboljih turističkih kompanija u Istri “Plava Laguna”, koja je ujedno i domaćin EXIT timu u Umagu u vezi sa organizacijom festivala “Sea Star”, pokrenula je veliki konkurs za sezonsko zapošljavanje u svojim objektima. “Plava Laguna” širom otvara vrata za sve mlade ljude iz Srbije koji bi želeli da postanu deo njihovog tima! Ova kompanija godišnje zapošljava oko 3.000 radnika u svojim destinacijama Poreč i Umag, gde će ove godine od 24. do 27. maja biti održano drugo izdanje “Sea Star” festivala. Najveći broj upražnjenih mesta namenjen je mladim ljudima koji će biti u svakodnevnom kontaktu sa gostima hotela. Prosečna plata je od 450 do 650 evra, u zavisnosti od radnog mesta, a zaposlenima su obezbeđeni hrana i smeštaj, koji se nalazi na samoj obali, kao i zdravstveno i penziono osiguranje.

    “Ako  želite da ove sezone radite na obali Jadranskog mora i uživate u jedinstvenom ambijentu čarobne i prelepe Istre, onda je ovo firma za vas, čak i ako ne posedujete kvalifikovanu diplomu. Uslovi zapošljavanja su jedni od najboljih u regionu, ove godine uvećani u proseku 7 posto za sve radnike”, izjavio je Ronald Korotaj, član Uprave Plave Lagune i pozvao sve zainteresovane da se prijave za posao.

    Podršku ovoj inicijativi pružila je i organizacija Novi Sad – Omladinska prestonica Evrope 2019. godine. “Statistika kaže da je u Srbiji preko 100 000 mladih ljudi nezaposleno i da mladi kod nas u svet rada ulaze jako kasno. OPENS smatra da je ovo sjajna prilika za mlade da se za vreme letnje pauze angažuju i steknu iskustvo ili da postojeće obogate za novo. Tema zapošljavanja i potreba za povećanjem zapošljivosti mladih jedna je od najaktuelnijih tema i izazova poslednjih godina, kao i jedan od stubova u našoj aplikaciji”, rekla je Valentina Antić, koordinatorka za međunarodnu saradnju OPENS – a i dodala da Novi Sad kao Omladinska prestonica Evrope za 2019. godinu podržava ideju “Plave lagune” da u ovoj letnjoj sezoni pruži priliku mladim ljudima da steknu radno iskustvo.

    Profesionalnost “Plave Lagune” odlikuje se savesnim odnosom ne samo prema turistima, već i prema osobama koje u njihovim objektima rade sezonske poslove. Zaposleni će biti prijavljeni na zdravstveno i penziono osiguranje, biće im pokriveni troškovi prevoza u dolasku i odlasku i imaće jedan slobodan dan u nedelji.

    Prijavni formular i više informacija o sezonskom zaposlenju u “Plavoj Laguni” možete pronaći na Fejsbuk stranici “Posao u Plavoj Laguni”.

    Jedna od najboljih turističkih kompanija u Istri “Plava Laguna”, koja je ujedno i domaćin EXIT timu u Umagu u vezi sa organizacijom festivala “Sea Star”, pokrenula je veliki konkurs za sezonsko zapošljavanje u svojim objektima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

    Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović rekao je za RTS da će gas za privredu od maja biti jeftiniji za 15 odsto. Do kraja godine obećava i priključenje oko 70.000 domaćinstava na […]