• Oluja odložila „Beer Fest“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Beogradski „Beer fest“ neće početi sutra, kako je prvobitno najavljeno, već u četvrtak 15. avgusta.

     

    Beogradski „Beer fest“ neće početi sutra, kako je prvobitno najavljeno, već u četvrtak 15. avgusta, rekao je za Tanjug gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš, navodeći da je razlog za to najavljeno loše vreme.

     

    „Program od srede se prebacuje za ponedeljak, 19. avgust, zbog toga što je za sutra najavljena oluja. Nećemo da razmišljamo da li se nekome nešto može desiti“, rekao je Glavaš.

    Kako je dodao, od četvrtka će se program festivala odvijati regularno.

    Tokom ovogodišnjeg „Beer Festa“, biće održano 120 besplatnih koncerata na četiri bine, a između ostalih nastupiće i kultni gitarista grupe „The Smithss“ Džoni Mar.OKOM POPODNEVA KONAČAN PROGRAM „BEER FESTA“

    Organizatori Belgrade Beer Fest-a precizirali su, povodom nesporazuma po pitanju programa festivala zbog prognoze metorologa, da su u toku dogovori sa izvođačima o određivanju novih termina nastupa o čemu će javnost biti obaveštena već u popodnevnim satima.

    Kako je za Tanjug pojasnila PR menadžer Belgrade Beer Fest-a Anja Zelić, zbog odlaganja otvaranja festivala za četvrtak, 15. avgust, deo programa od srede biće prebačen za ponedeljak, a ne ceo program. 

    „Nešto će od srede biti u ponedeljak, ali ne ceo program. Izvođač Džoni Mar (gitarista grupe „The Smiths“) je stranac koga sigurno ne možemo da prebacimo za ponedeljak. Još uvek traju pregovori sa njim da nastupi u četvrtak, ali to još uvek ne možemo da potvrdimo“, navela je Zelić. 

    Kako je dodala, ukoliko Mar bude nastupio u četvrtak, onda će svakako neko iz četvrtka biti prebačen za ponedeljak.

    Ponovila je da su pregovori sa izvođačima u toku i da će već tokom popodneva znati kako će izgledati konačan program.

    Ranije danas, gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš je rekao da se program od srede prebacuje za ponedeljak.

    Inače, tokom ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a biće održano 120 besplatnih koncerata na četiri bine.

    Beogradski „Beer fest“ neće početi sutra, kako je prvobitno najavljeno, već u četvrtak 15. avgusta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]