• VIDEO Protest na Karaburmi zbog smrti dečaka kojeg je udario auto na pešačkom

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Građani Karaburme protestuju u Ulici Marijane Gregoran, na pešačkom prelazu gde je stradao devetogodišnji dečak. Nekoliko njih napravilo je živi lanac, držeći se za ruke, na tom mestu. Održan je i minut ćutanja.<

    Građani su blokirali ulicu, a među njima je bilo i dosta dece. „‘Ajmo svi napolje za našu decu“, pozivali su na skup koji je počeo oko 20h. Na mesto stradanja deteta doneli su cveće i palili sveće

    Građani su ogorčeni, kako navode, jer je vozač pušten da se brani sa slobode. Inače, on je pobegao s lica mesta nakon nesreće, a uhapšen je u ponedeljak.

    Učesnici skupa dostavili su portalu N1 snimak Hitne pomoći koja je, kako kažu, tu u znak podrške svom kolegi, lekaru – ocu preminulog dečaka. On je ranije medijima ispričao da je odmah pružio prvu pomoć svom detetu, ali da je dete ubrzo palo u komu.

    Tu su bila dvoja kola Hitne pomoći sa upaljenim sirenama, a jedno vreme su lekari i tehničari izašli i stajali pored, sa građanima.

    Dečak je u nedelju uveče s ocem i mlađim bratom (4) prelazio ulicu na pešačkom prelazu, kad je na njih autom naleteo Lazar G. (38), koji je potom pobegao s lica mesta.

    Tužilaštvo je nakon saslušanja, na kom se Lazar G. branio ćutanjem, tražilo pritvor do 30 dana, ali je on pušten na slobodu, uz zabranu napuštanja mesta prebivališta.

     


    Građani Karaburme protestuju u Ulici Marijane Gregoran, na pešačkom prelazu gde je stradao devetogodišnji dečak. Nekoliko njih napravilo je živi lanac, držeći se za ruke, na tom mestu. Održan je i minut ćutanja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Poskupeli i benzin i dizel

    U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 203 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 190 dinara po litru, navodi […]