Srpski

GROZNICA NOVOGODIŠNJE VEČERI

Izvor: 
Liljana Lazareska Čet, 29/12/2016 - 19:52

Pročitajte tekst na makedonskom jeziku.

Gudački trio „Alegra“ iz Pančeva, koji je sastavljen od Eli Krsteve, Milane Vlaović i Mione Caran, učestvuje u novogodišnjem programu nazvanim „Groznica novogodišnje večeri“ koji se emituje 31. decembra na drugom programu TV Vojvodine u 22 časa i 30 minuta.

            Program je snimljen u studiju „Dunav“, na devet jezika nacionalnih zajednica koje žive na teritoriji Vojvodine. U njemu učestvuje preko dvadeset muzičkih grupa, a gledaoci će uživati u roku, popu, repu, džezu, stilizovanom folkloru i tamburašima.

 

projekat_manjine.jpg


Najnovije vesti

PR

Pravilan odabir naočara

Osim koži, sunce tokom leta šteti i našim očima. Zato izlaganje sunčevoj svetlosti osim povoljnih efekata na organizam, može izazvati i niz kratkoročnih i dugoročnih posledica, te je neophodno da

Zabava

Još samo sedam dana do Exita!

Ovogodišnje EXIT Leto ljubavi uveliko je počelo, a od novog izdanja EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi deli nas još samo sedam dana! Ovogodišnji EXIT proslaviće 50 godina čuvenog Leta

Srbija

Dinar na maksimumu u ovoj godini

Dinar je prema evru jači za 1,2 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou je jači za 2,0 procenta. Od početka godine, dinar je prema evru porastao za 1,8 posto.