• KONCERT U REFORMATSKOJ CRKVI U VOJLOVICI

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    2017. godina protiče u znaku 500. godišnjice reformacije širom sveta, sa najraznovrsnijim programima. Porodica Kovač iz Ukrajine se svojim koncertom  isto pridružila jubilarnim manifestacijama.

    Obilazeći Vojvodinu predstavlja se sa nizom koncerata  u okviru Programa Deca reformacije pod nazivom „Vreme se promenilo u  funkcionisanje”. Šandor i Erika Kovač su vođe narodnog orkestra BoržaVari i grupe Kris iz Mezevara, a Abigel, Daniel i Tamaš su im deca, koja su još učenici. U organizaciji Nacionalnog saveta mađarske nacionalne zajednice turneja porodičnog orkestra započinje 17. oktobra u Senti i putujući kroz Vojvodinu završava se 22. oktobra u Subotici. Južnobanatskoj publici predstaviće se 20. oktobra, i to od 17 časova u reformatskoj crkvi u Debeljači, a od 19 časova u reformatskoj crkvi u Vojlovici.

    2017. godina protiče u znaku 500. godišnjice reformacije širom sveta, sa najraznovrsnijim programima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Manje oblaka uz više temperature – do 17 stepeni

    Oblaci se razilaze i tokom dana se očekuje više sunca. Na jugu i jugoistoku zemlje je moguća slaba kiša, a na planinama ponovo sneg. U ostalim krajevima sunčano, uz malo oblaka. Jutarnja […]