• REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Mađarskom KUD-u „Tamaši Aron” u Vojlovici 18. marta ove godine  održaće se redovna, godišnja skupština sa početkom u 18 časova, uz podnošenje izveštaja o radu. Kao i svake godine, biće to prilika za članove društva i za sve one, koje interesuje delatnost kojom se društvo bavi, da steknu saznanje o programima koji su se ostvarili tokom protekle godine. 

    Na skupštini će se izložiti izveštaj predsednika, ekonoma i blagajnika društva, kao i izveštaj Nadzornog odbora, čiji su  članovi  isto tako aktivno učestvovali u radu društva.  Moći će da steknu uvid  u ciljano ulaganje  sredstava, koje je društvo ostvarilo  putem konkursa u Mađarskoj i u našoj zemlji, pošto se donacija  Fondacije  Bethlen Gabor, Fondacije Sekereš Laslo, Nacionalne  zajednice Mađarske nacionalne manjine  kao i Pokrajinskog  sekretarijata  za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama  iskoristila za značajna ulaganja i realizaciju  programa, kao i pokrivanje redovnih  režijskih troškova. 

    Izvršni odbor MKUD-a „Tamaši Aron” srdačno poziva i očekuje svakog dobronamernog sugrađanina, da svojim prisustvom i mišljenjem učini rad društva sadržajnijim u narednom periodu. 

    U Mađarskom KUD-u „Tamaši Aron” u Vojlovici 18. marta ove godine  održaće se redovna, godišnja skupština sa početkom u 18 časova, uz podnošenje izveštaja o radu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Manje oblaka uz više temperature – do 17 stepeni

    Oblaci se razilaze i tokom dana se očekuje više sunca. Na jugu i jugoistoku zemlje je moguća slaba kiša, a na planinama ponovo sneg. U ostalim krajevima sunčano, uz malo oblaka. Jutarnja […]