• Festival „Uhvati film“ po 17. put u Novom Sadu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pod motom „Ti vrediš“ u Kulturnom centru Novog Sada od 23. do 29. septembra biće održan 17. Međunarodni filmski festival „Uhvati film“. Tokom ovog jedinog regionalnog filmskog festivala o invalidnosti publika će moći da uživa u premijernim projekcijama kratkometražnih filmova iz svih krajeva sveta i kvalitetnom pratećem programu, a svi programi festivala su prilagođeni gluvima (filmovi titlovani, govorni segmenti prevode se na znakovni jezik).

    Festival će svečano biti otvoren u ponedeljak, 23. septembra, u 18 sati uz projekcije prošlogodinjih nagrađenih filmova, a takmičarski filmski program održaće se od 26. do 29. septembra, tokom kojeg će se prikazivati 39 filmova iz 18 zemalja sveta.

    Uz projekcije filmova, ovogodinje izdanje festivala obeležiće i muzički nastupi, izložbe, tematski razgovori, ali i humanitarne akcije. Poslednjeg dana Festivala biće proglašenje ovogodinjih nagrađenih filmova.

    Međunarodni filmski festival „Uhvati film“ održava se od 2003. godine u Novom Sadu, a kompletan program dostupan je na ovom linku.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vojvodina