• Dnevni horoskop za četvrtak 10. novembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Akcija. Spremni ste za druženje sa prijateljima i za izlaske. Ne drži vas mesto ni sekund. Osećate se vrlo poletno i planirate gde ćete i kako da provedete veće i noć. Danas čak i razmišljate o kupovini novog mobilnog telefona. Spremni ste na potpuno aktivan i veseo dan.

    Bik (20.04-20.05)

    Bićete danas glavni na poslu. Drugi neće moći da proprate vaše originalne ideje koje se samo nižu. Ukoliko se bavite kompjuterima, to će još više doći do izražaja. Osećate se vrlo druželjubivo i poletno. Pomagaćete i drugima da završe svoje poslove. 

    Blizanci (21.05-20.06)

    Ne možete više da sedite na jednom mestu. Prosto vas to ubija i zamara. Želite nešto da poromenite, pa ste rešili da pogledate ima li neka zanimljiva destinacija da odete i posetite je. Usput ste okrenuti i znanju i rešili ste da proširite svoje vidike. Nađite ponudu gde  pored putovanja, možete saznati i dosta novih informacijavama ne znanih. 

    Rak (21.06-22.07)

    Želite da rešite i oslobodite se nekih svojih unutrašnjih strahova. Mnogo su vas mučili u poslednje vreme i više ne možete da trpite tu vrstu torture nad sobom. Ne bi možda bilo loše da porazgovarate sa nekim od prijatelja jer bi u ovom slučaju mogli da vam daju dobar savet. Razmislite o tome.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Predlažem vam da se danas posvetite svom partneru. Ukoliko ste u braku ne bi bilo loše da dan poklonite svom partneru i podsetite se svih lepih trenutaka koje ste proveli zajedno, jer vaš partner je pre svega vaš prijatelj, pa onda sve drugo. Iskoristite dan za uživanje sa dragom osobom.

    Devica (23.08-22.09)

    Očekuje vas ludilo na poslu. Mnogo obaveza, novih projekata i dosta komunikcije sa kolegama. Bićete u vrtlogu novih informacija i raznih dešavanja. Nemojte samo dozvoliti da se izgubite jer ste navikli na temeljniji i sporiji rad. Takođe ćete imati mnogo dnevnih obaveza i jedva ćete čekati da dođete kući da sednete i odmorite.

    Vaga (23.09-22.10)

    Vreme je za ljubav. Ukoliko niste u vezi ovo bi možda bilo i idelano vreme za pronalaženje partnera. Ne bi me čudilo da iznenadno naletite negde na njega, na primer da se sudarite sa njimili njom na ulici ili eventualno da upoznate partnera preko društvenih mreža. Budite otvoreni i radoznali i nemojte previše razmišaljati šta i kako.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Promene u porodici. Možda vas neko iznenadi nekim izjavama da će nekud otputovati, ili eventulno da će promeniti studije ili posao. Očekuju vas informacije na koje baš i niste bili spremni. Vi ćete pokušati da prihvatite i shvatite sve to, ali ne volite da radite stvari iznenada, pa vam baš i neće biti lako.

    Strelac (22.11.-21.12.)

    Nećete usta zatvarati. Bićete toliko pričljivi, spremni na upoznavanje novih ljudi. Neće vam biti dosta druženja i zezanja. Možda se desi da se malo sporečkate sa bratom ili sestrom, ali i to će brzo proći. Očekuje vas mnogo komunikacije, što uživo, što preko interneta. Danas nema samovanja i povlačenja u svoje odaje.

    Jarac (22.12-20.01)

    Ne bi me čudilo da ste skoro radili neki posao preko interneta, neki projekat koji će vam doneti sada jače i bolje finansije. Ukoliko jeste, očekujte isplatu u skorije vreme. Ukoliko niste ne bi bilo loše da malo pogledate i potražite neke zanimljive poslovne ponude koje se rade preko interneta jer imate lepe aspekte za zarađivanje online.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Vreme je da budete aktivniji. Mars je ušao u vaš znak i sada više nema lenčarenja i odmaranja. Morate da se trudite i borite za sebe, da budete u centru dešavanja, da se družite i da ne dozvolite da posustanete. Zaboravite ne bilo kakvu depresiju. Samo pozitivno i hrabro i videćete koliko ćete napredovati.

    Ribe (20.02-20.03)

    Ne dozvoljavate više sebi da se uvlačite u sebe i da tugujete. Vreme je da sve svoje probleme izbacite napolje i da ne dozvolite da pomislite išta negativno. Neka vam um bude aktivan i zaposlite ga raznim obavezama, a uveče kada ostanete sami okrenite se pozitivnom razmišljanju i gledanju na život sa osmehom. 

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija