• Dnevni horoskop za nedelju 25. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Postoji mogućnost da danas budete dosta nervozni i džangrizavi. Ukoliko se i budete tako osećali, preskačite bilo kakve prepirke i razmirice. Olako ćete upadati u svađu sa nekim od članova porodice, jer među vama postoje nerešeni konflikti. Nemojte započinjati i bezveze provesti dan u svađi. 

    Bik (20.04-20.05)

    Danas ste osetljiviji nego inače i vaši sagovornici će lako moći da vas uvrede. To će pruzrokovati ljutnju u vama i vi ćete upadati u svađe. Mnoge brige su vam u glavi i ne treba vam niko sa strane da vam popuje i drži predavanje. Pokušajte da se opustite uz neki roman i na taj način sklonite loše misli iz glave.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Obratite pažnju na vaše prijatelje danas. Postoji mogućnost da negde izađete svi zajedno, na neko vama drago mesto i da zbog neke sitnice i dosta nervoza u vazduhu, počnete da se prepirete sa njima i tako saznate stvari koje su možda krili od vas. Nemojte samo pristupati isuviše emotivno. 

    Rak (21.06-22.07)

    Veoma ste uzbuđeni zbog mogućih promena na poslu da ni danas ne možete skroz da se opustite. Predosećate da vas nešto čeka kada sutra budete otišli na posao i znate da postoji mogućnostda bude na bolje u odnosu na položaj koji sada imate. Pokušajte da se danas bar malo opustite i odmorite. Trebaće vam snaga.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Svi se danas odmaraju, a vi razmisljate o radu i učenju, ukoliko studirate. Imate nedovršena posla i ne možete da ih tek tako ostavite. Želite da iskoristite dan i završite sve ono što niste stigli u toku nedelje, samo nemojte preterivati i dopustite sebi da se i malo opustite. 

    Devica (23.08-22.09)

    Neke tajne će danas izaći na videlo između vas i vaših prijatelja. Nije baš sve onako kako izgleda i vi ćete to otkriti i nećete to olako primiti. Postoji mogućnost da ćete se veoma razočarati, ali jednu stvar nemojte ni slučajno raditi. To je da sebe preispitujete gde ste pogrešili i kako ranije niste sve to uvideli. Krivica nije vaša.

    Vaga (23.09-22.10)

    Ne sviđa vas se kako se partner u poslednje vreme ponaša. Ne želi više da vam priča šta se dešava na poslu, a vi primećujete promene. Mislite da je došlo do poboljšanja koje partner prećutkuje i vi polako počinjete da sumnjate u njegovu vernost i iskrenost. Nemojte previše ulaziti u razmišljanja, jer na kraju samo vi možete izgubiti. 

    Škorpion (23.10-21.11)

    Očekuje vas naizgled veoma miran dan sa uobičajenim nedeljnim aktivnostima, ali vi ćete umati potrebu da negde odete. Imate želju da izađete malo iz svog grada i promenite sebi dan da ne bude uobičajen, već drugačiji. Nemojte se suzdržavati i ispunite sebi želju i otiđite tamo gde ste zamislili. Ne prepuštajte se uobičajenosti.

    Strelac (22.11-21.12)

    Jedna veza vam može doneti dosta ličnih promena. Može vam se desiti naglo i iznenada i sve ono u šta ste verovali i znali može vam promeniti preko noći. Naleteće na vas kao pravi uragan i okrenuti vam život za 180 stepeni. Nemojte se odupirati, već se potrudite da naučite što više iz date situacije. 

    Jarac (22.12-20.01)

    Može vam se desiti da dodje do rasprave između vašeg partnera i porodice. Možda ne bi bilo loše da, ukoliko ste danas planirali da svi zajedno provedete dan, prosto preskočite. Prepirka će nastati oko neke sitnice, ali će se vrlo ozbiljno razviti i nećete moći da je smirite, niti da iole utičete na njen boljitak. Nekad je bolje sprečiti nego lečiti.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Imali ste neku ozbiljnu prepirku sa kolegama na poslu i sada samo o tome razmišljate. Pitate se da li da ih pozovete i pokušate da rešite nesuglasice i vidite kolika je šteta učinjema. Ne volite svađe i smatrate da uvek može da se nađe neko rešenje, pa i ovo puta pristupite po vašem osećaju. 

     Ribe (20.02-20.03)

    Obratite pažnju na vaše troškove. Lako vam se može desiti da neki vaš hobi odnese mnogo više para nego što ste planirali. Skloni ste troškarenju danas, ali nemojte preterivati. Budite iskreni, koliko vam je nešto zaista potrebno i pitajte sebe da li ćete ga zaista i iskoristiti. Ne trošite novce uzalud.

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija