• Dnevni horoskop za petak 7. oktobar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Potrebna vam je ozbiljna promena. Mnogo se nervirate i gubite dosta živaca ni na čemu. Možda je vreme da nekud otputujete i malo se odmorite. Ne sećate se kada ste učinili za sebe nešto. Osećate potrebu za slobodom i samoćom. U vašem slučaju bi vam neki kraći put mnogo značio za vaš nervni sistem. 

    Bik (20.04-20.05)

    Umorni ste od vaših nadređenih na poslu. Nekad znaju baš mnogo da zanovetaju i da budu prave cepidlake i da kada nešto pogrešite ili ne uradite kako valja, da prete otkazom. To je više ne izdrživo i takvu vrstu pritiska ne možete da podnesete. Ozbiljno razmišljate da promenite posao, pogotovo zbog vašeg zdravlja.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Danas vas posle posla možda očekuje lepo iznenađenje. Možda vaš partner i prijatelji reše da vas iznenade i organizuju neko druženje. Vide koliko ste umorni i koliko vam treba opuštanja, pa samim tim ne bi bilo loše da veselo provedete popodne. Ukoliko to ne urade oni, obavezno uradite vi i pozovite ih sve na malo drženja uz omiljenu muziku.

    Rak (21.06-22.07)

    Vreme je da prestanete da budete toliko negativni i da prestanete negativno da razmišljate. U svemu vidite neku zamku ili opasnost. To nije dobro ni za vas ni za ljude oko vas. Pokušajte da vam današnji dan bude poslednji kada ćete negativno nešto pomisliti i zamenite ga samo pozitivnim mislima. Videćete kako će sve početi da se menja na bolje.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Pričuvajte se malo. Dosta ste brzopleti i ne gledate i ne razmišaljte previše. Obratite pažnju u vožnji i obratite pažnju kada prelazite ulicu, pogotovo po centru grada. Glava vam je puna raznih misli i ne pazite na ulici ni malo. Obratite pažnju kada rukujete oštrim predmetima i pokušajte silnu energiju da malo smirite, jer vi sebe najbolje možete da sačuvate.

    Devica (23.08-22.09)

    Možda je vreme da privedete kraju sve stvari za koje znate da radite loše. Vreme je prestanete da to opravdate vašom opreznošću i da se malo opustite. Obratite pažnju na vaše finansije da ne trošite previše, jer postoji mogućnost nekih naglih i većih troškova i ako potrošite novce unapred, nećte imati tada kada vam zatreba.

    Vaga (23.09-22.10)

    Čeka vas možda neki veliki okršaj i vašoj porodici. Postoji mogućnost da dođe do svađe koja će mnogo utiacti na vaše odnose sa njima i na odnose unutar same porodice. Pokušajte da prođete sa što manje štete. Usput, ukoliko imate privatan biznis, obratite pažnju na vaše troškove i ne zalećite se. Period vam baš i nije previše naklonjen.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Možda neka vaša unutršnja briga i nervoza dovedu do toga da kažete neke stvari koje ne mislite pred ljudima pred kojima niste to trebali da kažete, pa se sve završi jednom veoma neprijatnom situacijom. Dosta brzopleto ćete reagovati, pa vam ja savetujem da prvo dobro promislite, pre nego što nešto kažete. Ne dozvolite da vam jezik bude brži od pameti.

    Strelac (22.11-21.12)

    Nemojte pozajmljivati prijateljima novac, niti započinjate bilo kakve finansijske teme u društvu. Prosto, sada trenutno nije dobar period da ikome išta dajete. Pričajte o čemu god drugom želite, samo novac, ne spominjite. Vama je krenuo posao na bolje i možda drugi to budu hteli da iskoriste, tako da neke stvari zadržite za sebe.

    Jarac (22.12-20.01)

    Hmmm.. Postoji mogućnost da danas upadnete u ozbiljnu i glasnu raspravu sa nadređenim na poslu. Doći će da ozbiljnijeg sukoba i razlike u mišljenju kako nešto treba da uradite. Obratite pažnju da se samo ne naljutite previše kako ne bi ta prepirka uticala na vaš posao i vaše napredovanje u toj firmi.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Stalno vas nešto ispravljaju i ne daju vam da se pravilno izrazite. Sve što kažete ili predložite, strani koja vas sluša se ne dopada i to polako počinje da vas frustrira. Postajete veoma ljuti i ne znate kako da izađete na kraj sa takvim zatvorenim stavom. Pokušajte da se sklonite iz date situacije, jer može da vam se desi da postanete toliko ljuti da uradite nešto potpuno neplanirano.

    Ribe (20.02-20.03)

    I dalje se bavite samo poslom i raznim projektima. Obratite pažnju danas jer postoji šansa da dođe do nesporazuma na projsktu na kome radite.  Različita mišljenja i različiti pogledi mogu da dovedu do ozbiljnih svađa. Trudite se da se previše ne nervirate i da pokušate da problem sagledate iz različitih uglova.

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]