• Dnevni horoskop za ponedeljak 7. novembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Veoma ste usredsređeni na promene i karijeru. Pomalo ste ljubav zapostavili zbog svih obaveza koje imate. Prolazite kroz vama neki potpuno stran period traženja i trenutno ne želite da se vezujete, a ukoliko imate partnera, pokušavate da se odaljite od njega. Družeći se sve više, otkrivate sebe.

    Bik (20.04-20.05)

    U braku vam je dosta monotono. Imate utisak kao da ste sa kompjuterom, a ne sa čovekom. Vama je potrebna strastvena osoba koja je veoma hedonistički nastrojena. Zbog toga bežite u sebe i trudite se da što više napredujete kako ne biste bili kod kuće. Problemi se tako neće rešiti.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Ubi vas svakodnevnica. Doživljavate je kao nekog namrgođenog starkelju koja vam samo soli pamet i govori šta sve treba da uradite. Mnogo vas sve to frustrira. Svoje želje ne možete da ispunite jer to ne treba tako ili tako se to ne radi. U vama se ozbiljno javlja bunt i želite da što pre dođe do promene i da uzmete stvari u svoje ruke. Samo napred.

    Rak (21.06-22.07)

    Niste smeli da stvari koje toliko volite baš ovako iskomplikujete. Zbog nekih svojih strahova ste sve što ste mogli racionalizovali i sada umesto da uživate u društvu dragih ljudi vi glumite psihologe i parapsihologe. Nije vam to pametno i nećete moći još dugo, jer ste vi veoma intutitivna i emotivna osoba i ovo će vas polako uništiti. Radite kako se osećate.

    Lav ( 23.07-22.08)

    U porodici treba da se donesu neke važne odluke i svi ste spremni na to šta će drugi ukućani da vam kažu. Vi se trudite da ne gledate sve to tako ozbiljno, pa bežite u svoje kreativne ideje odakle crpite energiju za svakodnevnicu. Vaše će mišljenje biti od velikog značaja, tako da se potrudite da budete i fizički i psihički prisutni.

    Devica (23.08-22.09)

    Opet nešto filozofirate. Vi sami sebi stvarate probleme. Vama neprijatelji nisu potrebni. U stanju ste da ni od čega napravite slona i sami sebi zakomplikujete život do maksimuma. Kada shvatitie koliko je život lep i jednostavan, krenuće da vam se dešavaju stvari koje toliko priželjkujete.

    Vaga (23.09-22.10)

    Ne može baš sve da se poklopi, ili eventulano treba da vam predstoji mnogo rada za to. Vi biste sve preko noći. To je teže izvodljivo. Odlučite se da li želite posao u kome uživate, a manje je plaćen ili posao koji vas i opterećujete, ali onda sebi možete svašta da priuštite. Odlučite se.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Nije lako sve zadovoljiti. Nije lako biti u miru sam sa sobom, zarađivati koliko vam je potrebno, obratiti pažnju na  ono što govorite i truditi se da nikoga ne povredite i biti tu za najmilijie. Nije lako, ali vi to možete i uspevate. Ne znam na koji način, ali se maksimalno trudite da držite sve konce u rukama i da pritom radite na sebi.

    Strelac (22.11.-21.12.)

    Mnogo ste zaokupirani  nekim svojim mislima, ali opet uspevate da se posvetite prijateljima i da budete pozitivni kada je njima potrebno. Vi stalno osećate da vas kao nešto koći i borite se svim silama protiv toga. Veoma je važno da i u najcrnjim trenucima ostanete tako pozitivni, jer je to jedina stvar koja će vas vaditi iz nevolja.

    Jarac (22.12-20.01)

    Okrenite se malo sebi i ljubavi. Pustite ponos i pustite vašu kockicu u kojoj živite. Od toga nema mnogo vajde. Pustite i ono: „Šta će drugi reči?“, „To treba samo tako i nikako više“ i nemojte toliko da brinete o svom ponosu. Dok vi planirate život, on se dešava pored vas i vi ga propuštate. Život je mnogo lepši kada zaista živite, a ne kada ga samo posmatrate.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Vi ste danas posebno poletni. Ne drži vas mesto ni sekund. Samo biste negde zujali, bili sa prijateljima i kafenisali. Niste isuviše orni za rad, iako imate mnogo originalnih i kreativnih ideja, ostavićete sve to za neki drugi dan kada budete bili više kocentrisani. Uživajte danas i opustite se uz prave ljude.

    Ribe (20.02-20.03)

    Toliko ste se preopteretili poslom, da duboko u sebi doživaljvate veliki bunt. Ne možete da izdržite više taj pritisak i veoma ste ljuti na sebe zbog svega što ste sebi dopustili. Obratite više pažnju na svoje želje, umesto što obraćate pažnju samo na obaveze. Uzmite koji dan slobodno i odmorite se malo, izađite sa prijateljima. Činite sebi i ne zaboravljajte sebe.

    Autor: Plumun

    013 info dnevni horoskop by Plumun

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Manje oblaka uz više temperature – do 17 stepeni

    Oblaci se razilaze i tokom dana se očekuje više sunca. Na jugu i jugoistoku zemlje je moguća slaba kiša, a na planinama ponovo sneg. U ostalim krajevima sunčano, uz malo oblaka. Jutarnja […]