• Dnevni horoskop za sredu 2. novembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Zamišljeniji ste nego inače. Vi ste znak od akcije, a u poslednje vreme se nalazite u nekoj vrsti sanjarenja i iluzija. Nekako, ne znate više ni šta tačno želite, ni šta osećate, ni kuda ste se uputili.. Potpuno nepoznat teren za vas. Znajte da je osećaj trenutan i da je veoma važno da ne preduzimate nikakve akcije i da pustite da prođe samo od sebe, jer i zaista hoće.

    Bik (20.04-20.05)

    Trenutno ste se povukli u neke svoje misli i pokušavate da racionalizujete svoje želje i potrebe. Mnogo se nakupilo u vama i osećate da ako nešto pod hitno ne preduzmete, da ćete pući i učiniti nešto što ne biste smeli. Zato ste i rešili da sebi pomognete, izvlačeći najcrnje misli iz sebe i racionalizovajući ih. 

    Blizanci (21.05-20.06)

    Dosta dešavanja na polju braka i partnerstva u svakom obliku. Bilo da je u pitanju partnerstvo u firmi ili nešto slično, imaćete osećaj kada da vam stalno iskaču neki problemi i kao da jurite sopstveni rep. Ništa nije onako kako izlgeda i taman kada pomislite da ste rešili sve, shvatite da vas je iza ugla nešto novo dočekalo. Potrudite se da usporite u svemu i da pustite i drugu stranu da reaguje.

    Rak (21.06-22.07)

    Upali ste u neko emotivno ludilo i sada ne možete tako lako da se kocentrišete na poslu i pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Čini vam se kao da sami sebi otežavate svaku akciju koju treba da izvedete i onda ste ljuti i veoma kivni na sebe, a zapravo previše razmišaljte i na taj način komplikujete svakodnevnicu. Vi ste znak koji se vodi emocijama i intucijom i držite se toga.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Zbog mogućih problema u kući sa partnerom i detetom, vi ćete pokušati da pobegnete ne neko vama mirno mesto. Imate osećaj kao da sa njima ne možete da izađete na kraj i da samo teraju po svome i kada se umorite, gledate da niste u kući i da idete tamo gde se bolje osećate. Možda ne bi bilo loše da imate neki hobi koji vas ispunjava jer ćete na taj način skupiti snage da rešite probleme u porodici.

    Devica (23.08-22.09)

    Vi se trudite da budete smireni i racionalni, a vašči najmiliji vam stalno nešto popuju i pokušavaju da drame. Postavljaju vam pitanja na koje ne možete da imate odgovore i na taj način vas ozbiljno nerviraju. Zbog toga što nemate odgovore na ta pitanja, oni vas smatraju nezrelim i vi na to još više reagujete. Pokušajte da ne obraćate pažnju na njih i nemojte se pravdati!

    Vaga (23.09-22.10)

    Očekuje vas malo slabija komunikacija, zapravo, bićete dosta osetljiviji na reči koje vam drugi upućuju. Sve će vam nekako smetati, pa ćete i sami da kažete nešto što baš i ne mislite ili eventualno neće zvučati onako kako ste hteli. Čitav dan će vmm biti čudan i obojen emocijama i pokušajte da objasnite sebi da nemate potrebe da se loše osećate ako vam neko kaže nešto što vam se ne sviđa.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Treba da poslušate savet starije osobe koja se tiče novca. Ona bolje do vas rukovodi i tačno zna koja su to mesta gde vi grešite, a vi ćete je najverovatnije zaobići i trošiti veće svote novca na stvari koje su prolazne i koje vam ne trebaju. Ne budite tako opušteni sa energijom novca. Sa njom treba pametno rukvoditi kako vi stalno cirkulisala i donosila vam nove dobitke.

    Strelac (22.11.-21.12.)

    Emocije su vas malo prodrmale, pa želite da pronađete osobu sa kojom ćete imati jedan sasvim siguran emotivan život, a vama se dešavaju sve suprotne stvari. Privlačite osobe koje su dosta emotivno nestabilne i na taj način se i vi osećate dosta malaksalo i izmoreno. Onda se trudite da se okenete putovanjima i poslu, ali opet kao da nešto fali. Dok ne posvetite sebi vremena i rešite probleme u sebi, teško da će doći do napretka.

    Jarac (22.12-20.01)

    Nemojte biti tako strogi prema sebi. Nemojte sebe terati da pristajete na bilo šta kako biste rekli da vam se nešto dešava na emotivnom planu. Nemojte sebe kažnjavati zbog nekih loših povučenih poteza. Potezi se daju ispraviti, ali onaj osećaj u stomaku koji vas čini tromim, to već teže. Onog trena kada se oslobodite svoje kockice, tada će i stvari početi da dolaze na svoje mesto. 

    Vodolija (21.01-19.02)

    Vi biste na hiljadu strana, a to baš tako i ne ide. Ne postižete sve što želite i onda se nervirate i trčite sa mesta na mesto i ni ne uživate ni na jednom. Šta imate od toga? Zar nije bolje odlučiti se za jedno i zaista biti prisutan, nego jurcatii levo desno i ne dostići nikakav doživljaj. Odluka je na vama, ali pitajte se koliko zaista živite, a koliko životarite?

    Ribe (20.02-20.03)

    Lakše sa obavezama na poslu. Lakše sa svim tim jer nećete još dugo izdržati. Trenutno je to jedino što vidite i osećate, a ostalo ste zapostavili ne zato što želite, već zato što ne stižete. Ovaj napor može da vodi u neke hronične zdravstvene probleme sa kojima se borite. Dobro razmislite šta radite i da li je vredno muka koje mogu da vas zadese. Odgovor je očigledan.

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]