• Dnevni horoskop za subotu 15. oktobar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Veoma ste pokretački nastrojeni. Strastveni ste za svaku ideju koja će vam danas pasti na um. Nećete tako lako odustati, već ćete naći načina da pokrenete i ljude oko vas. Jedino obratite pažnju na ono što govorite da ne biste na taj način upropastili odličnu zamisao koju imate.

    Bik (20.04-20.05)

    Nervozni ste danas i lako reagujete na reči koje čujete i koje vam se ne dopadaju. Ne dopada vam se trenutno stanje oko vas i ono čini da budete izuzetno nezadovoljni. Jedino što trenutno možete uraditi jeste da se malo primirite i bolje sagledati stvari oko vas. Možda i nije sve tako crno.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Prijatelji će vas zvati danas da idete sa njima nekuda, a vama se baš i ne ide. Ne prija vam ovo vreme i želite da se malo osamite što baš i nije tako čest slučaj za vas. Nemojte samo burno odreagovati na njihovu upornost već im objasnite da želite malo da samujete. Potreban vam je odmor i iskoristite današnji dan za to. 

    Rak (21.06-22.07)

    Vikend stigao, a vi morate da radite. Imate mnogo obaveza i ne možete da ostavite to za neki drugi dan. Porodica je računala na vas danas i sada im teško pada što nemate vremena da im se posvetite. Možda će vam u nekom trenutku i biti malo naporni, ali razumite ih. Potrebna im je vaša pažnja i ne žele da vas dele čak ni sa vašim poslom.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Želite malo slobodnog vremena za sebe. Dugo već vremena ne možete to sebi da priušite i počinjete polako da pucate po šavovima. Zbog toga lako možete da upadate u konflikt sa vašim ukućanima. Objasnite im da vam treba malo vremena za vas i sklonite se negde hde vas niko neće uznemiravati i napokon se lepo opustite. Bićete kao novi nakon toga.

    Devica (23.08-22.09)

    Čekaju vas svađe na emotivnom planu. Ne slažete sa mišljenjem vašeg partnera i na sve načine pokušavate da dokažete da ste u pravu. Problem je što umete da budete veoma sarkastični, ironični i pomalo nadmeni i samim tim još više povređujete partnera. Ne budite toliko osuđivački nastrojeni kako ne biste ostali sami.

    Vaga (23.09-22.10)

    Skloni ste svadjanju i nekim velikim promenama u porodici. Trenutna situacija vam ne prija i bunite se protiv nje. Pokušavate da stanete za sebe i da je dozvolite da vam drugi govore sta i kako da radite. Samo se potrudite da svog partnera ne mešate u prepirku jer će samo dodati ulje na vatru.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Komunikacija vam neće biti jača strana danas. Reagovaćete veoma ishitreno, nećete slušati suprotnu stranu ili čete čuti ono što želite da čujete. Držaćete govore koje druge ne zanimaju i samo ćete ih time nervirati. Imačete potrebu da sve prokokentarišete, čak i ono što vas se ne tiče. Ne bi bilo loše da se danas malo primirite, mislite pozitivno i posvetite se sebi.

    Strelac (22.11-21.12)

    I dalje vas muče finansije. Ne možete da izađete sa trenutnom situacijom na kraj i to vas sve čini veoma nervoznim i nezadovoljnim. Pokušavate da nađete neki način, ali sve što smislite vam ubrzo i propadne i to vas još više frustrira. Pokušajte da ne razmišljate toliko o tome i da ne mučite sebe, jer ovim tempon ništa nećete moći da rešite.

    Jarac (22.12-20.01)

    Neslaganja sa vašim najdražima će danas kulminirati. Nećete više moći da se sudržite i počećete na svoj način, koji je dosta strog i odsečan, da prekidate druge dok pričaju i dokazujete um koliko nisu u pravu. Možete čak i da malo preterate u tome, pa da baš dovede do ozbiljne prepirke. Pokušajte da malo popustite i da je dozvolite sebi da kažete neke stvari zbog kojih ćete se posle kajati.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Nervozni ste i nezadovoljni i zato imate potrebu da svima držite neka predavanja i filozofirate. Bićete veoma teški za okolinu danas i uopšte nečete biti spremni na kompromis. Drugi će vas izbegavati kada to primete i to če vas još više ljutiti. Umesto što ste okrenuti drugima, okrenite se sebi i vidite zašto ste toliko nezadovoljni i šta možete da uradite povodom toga.

    Ribe (20.02-20.03)

    Danas bi vam bio idealan dan da provedete vreme sa prijateljima. Pripremite neku lepu klopu i pozovite ih na druženje, samo nemojte dozvoliti da krene priča oko finansija jer postoji mogućnost da ta energija pokrene konflikt. Sve u svemu, družite se danas i uživajte u društvu dragih prijatelja.

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]