• Dnevni horoskop za subotu 3. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Pokušajte da makar jedan dan ne razmišaljate o poslu. Završite priču o nedovršenim papirima i projektima. Prepustite se malo svakodnevnici. Makar ovaj dan. Videćete koliko će vam prijati, iako volite konstantnu akciju.

    Bik (20.04-20.05)

    Privedite kraju neke brige oko neuzvraćene ljubavi. Možda vam se činilo da je sve idealno i da je osoba intuelektualna i veoma sposobna, ali da li vam pruža emocije koje su vama potrebne? Kada se sve priče i očekivanja sklone, ono kako se osećate je ipak najvažnije.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Priredite vašoj porodici lep dan i spremite neku ukusnu hranu. Privedite kraju vaše razmirice sa njima, jer zašto biste bespotrebno gubili energiju na svađu, kada umesto toga možete sa njima da provedete kvalitetno vreme. Znam da volite slobodu, ali poklonite i vi malo vašeg vremena bez preteranog negodovanja.

    Rak (21.06-22.07)

    Imate potrebu da se posvetite uređenju doma. Želeli biste da u svoju svakodnevnicu ubacite i nove ideje o dekorisanju i potrošnji finansija u tu svrhu. Želite da se osećate prijatno u svom domu i tu ideju vrlo rado delite sa prijateljima. Oni vam pomažu u tome i na taj način jačate vaše odnose.

    Lav (23.07-22.08)

    Vreme je da zaista prekinete da brinete oko dugova. Otvoriće vam se uskoro šansa za bolje mesto ili novi posao i videćete da ćete uspeti da se izborite sa svime. Brige vas samo vuku dole i oduprite im se. Priredite sebi danas kreativni užitak i opustite se.

    Devica ( 23.08-22.09)

    Svi odmaraju, a vi razmišljate o poslu. Doneli ste neku papirologiju sa vama i sada biste da sednete i to završite. Vi ste bukvalno shvatili retrogradnog Merkura i okrenuli se da pozavršavate sve obaveze. Popustite malo i pokušajte da ne opterećujete sebe toliko. I Device imaju prava na odmor. Zar ne?

    Vaga (23.09-22.10)

    Iskoristite današnji dan kad imate vremena za vašeg partnera i rešite napokon razmirice sa njim. Posvetite mu se i podsetite se kako je to nekad izgledalo. Lepim rečima sve razrešite i videćete koliko ćete se bolje osećati i koliko ćete vezi vratiti vatru koja je utihnula.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Možda vam se danas desi da sretnete prijatelja koga dugo niste videli i da sa njim imate razgovor koji će na vas ostaviti snažan utisak. Osoba za vas ima neke informacije veoma važne, tako da nemojte zatvarati uši, već čujte poruku koju ima da vam prenese. Samo bez povlačenja.

    Strelac (22.11-21.12)

    Možda vam se desi da šef od vas i danas zahteva da ostanete na poslu kako biste završili neku nedovršenu papirologiju. Ukoliko se to i desi, pokušajte da ne reagujete besno, već vidite u tome priliku da pokažete koliko ste sposobni i fleksibilni i koliko ne ostavljate nedovršeni posao da čeka..

    Jarac (22.12-20.01)

    Malo ste zabrinuti za nekog člana porodice koji ima problem na fakultetu. Čini vam se da se ne snalazi baš najbolje sa svim ispitima koje ima i deluje vam da se ni ne trudi dovoljno. Koliko god vas ponekad nervirao, jer smatrate da propušta priliku, morate shvatiti da je to njegova lekcija i da mora sam da prođe kroz sve što ga čeka. Vi samo budite tu da razumete i popričate.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Veoma ste brzopleti na rečima. Nikome ne ćutite i vodite se mišlju, što na umu to i na drumu. Sve je to u redu, ako imate granice. Ukoliko ih nemate, budite spremni da postoji mogućnost da lako uvredite prijatelja i da se malo odalji od vas. Procenjujte kome se kako treba obraćati.

    Ribe (20.02-20.03)

    Poslušajte danas reči mudrog i iskusnog prijatelja, koji će vam vrlo rado kazati kako da rešite nesuglasice sa voljenom osobom. Nekad je možda i pametnije pitati dragu osobu, koja nema nikakav poseban kontakt sa vama i koja je neutralna, kako rešiti problem. Prijatelj će vam dati veoma mudar i pametan savet. Poslušajte ga.

    Autor: Plumun

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Poskupeli i benzin i dizel

    U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 203 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 190 dinara po litru, navodi […]